lab501.ro

Review – Huawei Watch GT2 Pro

Scris de: , in categoria: Periferice, in 5 October, 2020.

Prezentare

 
Huawei Watch GT2 Pro este livrat intr-o cutie eleganta de culoare neagra, din aspectul careia ne putem da imediat seama ca avem de a face cu un produs high-end. De asemenea, este de apreciat faptul ca cei de la Huawei se gandesc si la mediu, ambalajul avand certificare FSC – Forest Stewardship Council, o organizatie care lucreaza pentru a promova o practica forestiera durabila la nivel mondial..

In pachet, pe langa ceas, gasim certificatul de garantie, manualul utilizatorului, cablul USB-C si incarcatorul wireless. Ceasul are o constructie rafinata din titan, insotit de un ecran din sticla de safir si un spate construit din ceramica lucioasa.

Pe partea din dreapta a ceasului gasim doua butoane – cel de jos este programabil in functie de preferinte, iar cel de sus are mai multe functii. Astfel, in cazul in care este apasat lung pornim, restartam sau inchidem ceasul.

Pe laterala dintre cele doua butoane este pozitionat difuzorul, in timp ce microfonul este pozitionat pe laterala stanga. Pe partea din spate a ceasului gasim senzorul de puls, respectiv SpO2, dispus sub ceramica protectoare. Cureaua se ataseaza la ceas cu ajutorul unui telescop cu buton culisant, cum am mai putut vedea la modelul HybridS al celor de la Allview, ceea ce usureaza foarte mult modul in care ne putem schimba singuri cureaua.

Pe marginea circulara a ecranului regasim o serie de linii argintii foarte fine, dispuse intre orele 1-11, iar pentru ora 12 regasim un mic triunghi echilateral orientat cu varful in jos.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Huawei Watch GT2 Pro

  1. TARCAU D DRAGOS a scris pe:

    Fain rau! Frumos, destul de performant, are cam tot ce trebuie, dar prea limitativ. La banii astia imi iau un Ticwatch pro 3 GPS. Ce pacat ca au primit pumnul in gura de la Trump

Lasa-ne un comentariu: