lab501.ro

Review – Huawei Watch GT2 Pro

Scris de: , in categoria: Periferice, in 5 October, 2020.

Meniu

 


 

Meniul ceasului este destul de simiar cu ceea ce am putut vedea in cazul lui Watch Fit. Navigarea este efectuata prin swipe stanga/dreapta, aici fiind dispuse zonele de monitorizare a ritmului cardiac si al nivelului de stres in ultimele 24 de ore, ecranul dedicat conditiilor meteorologice, meniul de control pentru muzica si tabloul de bord pentru activitati, care contine numarul de pasi parcursi, minutele de activitate si orele active zilnice, prin linii de progres. Si acest meniu este personalizabil, utilizatorul putand adauga si ecranul de monitorizare a somnului.

Cum am putut vedea si in cazul lui Watch Fit, avem optiunea de Always On display, pentru care putem selecta cateva Watch Faces, insa eu prefer Raise to Wake din doua motive – il voi incarca mult mai rar si nici nu imi va distrage atentia tot timpul.

Prin swipe de sus in jos vom dezvalui un alt meniu , mai compact – Do not disturb – care va opri orice notificare , inclusiv reactia la Raise to Wake; Screen On – ecranul va ramane aprins 5 sau 10 min, in functie de cum il vom seta; Find my Phone – o functie foarte utila cand ti-ai ratacit telefonul, sau a fost “mancat” de fotoliu cum mi se mai intampla mie; Alarm – unde putem seta ce alarme avem nevoie, ceasul alertandu-ne atat prin vibratie, cat si printr-un semnal sonor. Tot aici gasim si meniul Settings, de unde ne putem conecta casti, putem personaliza display-ul ceasului, putem seta volumul, putem personaliza butonul de jos, il putem seta daca dorim sa ne auto-detecteze antrenamentul si multe altele.

Aplicatia utilizata pe telefon este aceeasi pe care am utilizat-o si in cazul lui Watch Fit, mai precis Huawei Health. Aplicatia are 4 ecrane si anume Health, Excersice, Devices si Me , fiind foarte usor de folosit. Ecranul Health este personalizabil, utilizatorul putand alege ce informatii doreste sa fie afisate – registrul de exercitii, ritm cardiac, informatii despre somn, greutate, nivelul de stres, saturatia oxigenului din sange, calendarul ciclului menstrual, etc.

Ecranul Exercise ne prezinta mai multe tipuri de antrenament, in functie de sportul pe care dorim sa il practicam. In ecranul Devices putem conecta mai multe dispozitive care ne pot ajuta sa avem mai multe informatii legate de sanatatea noastra – ceasuri inteligente, cantare inteligente etc. Iar in meniul “Me” gasim mai multe informatii legate de datele colectate de device-urile conectate la aplicatie, corelate cu cele introduse de noi, raporturi saptamanale/lunare, sau realizarile noastre in materie de fitness – 10000 de pasi, pana la 15000000 de pasi, de la 5 Km pana la super maraton, s.a.m.d.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Huawei Watch GT2 Pro

  1. TARCAU D DRAGOS a scris pe:

    Fain rau! Frumos, destul de performant, are cam tot ce trebuie, dar prea limitativ. La banii astia imi iau un Ticwatch pro 3 GPS. Ce pacat ca au primit pumnul in gura de la Trump

Lasa-ne un comentariu: