lab501.ro

HUAWEI Watch GT3 – Part I – Specificatii, Prezentare

Scris de: , in categoria: Gadget, in 25 November, 2021.

HUAWEI Watch GT3

 

Vai… dar ce avem noi aici? Si cata bucurie sa testam in sfarsit cel mai nou smartwatch de la HUAWEI! Vedeti voi, in timp ce consortul meu s-a delectat cu cele mai noi telefoane, monitoare si notebook-uri, eu am stat cuminte, pe deplin multumita de HUAWEI Watch 3 Pro, asteptand sa vad ce vor mai lansa HUAWEI si mai ales cum va arata urmatorul model dintr-o serie care imi este draga in mod special, mai precis seria Watch GT.

Pentru ca desi Watch-urile celor de la HUAWEI ofera toate functiile posibile si imposibile, seria Watch GT ofera doua lucruri pe care eu le apreciez in mod special, mai precis formatul aproape indestructibil, dar mai ales autonomia care pare ca nu se mai termina. Si cine a uitat aproape doua saptamani ca ceasul se mai si incarca, stie exact ce vreau sa spun.

Ei bine, HUAWEI sunt dedicati segmentului ceasurilor inteligente premium, urmand un parcurs bine stabilit, inca de acum 6 ani de zile. Practic, incepand cu lansarea primului model, HUAWEI Watch, in 2015, lansarile celor doua serii s-au intercalat periodic, HUAWEI Watch fiind urmat de Watch 2 si Watch 2 Pro, lansate in 2017, HUAWEI Watch GT, lansat in 2018, HUAWEI Watch GT2 si GT2 Pro, lansate in 2019, respectiv 2020, culminand cu lansarea modelelor HUAWEI Watch 3 si Watch 3 Pro, anul acesta.

Ei bine, iata ca a venit momentul ca seria GT sa primeasca un nou membru, mai precis HUAWEI Watch GT3, disponibil in nu mai putin de 6 variante. Astfel, avem de-a face cu HUAWEI Watch GT3 de 46mm, disponibil in 3 versiuni (Active, Classic si Elite), echipate cu bratara din fluoroelastomer, piele sau otel, respectiv HUAWEI Watch GT3 de 42mm, disponibil in versiunile Active (fluoroelastomer), Classic (piele) si Elegant Edition (bratara milaneza).

Evident, noi vom discuta astazi despre HUAWEI Watch GT3 Elite Edition, mai precis despre specificatiile si design-ul sau. Iar dupa o serie de teste amanuntite, vom reveni si cu partea a doua a acestui articol, care trateaza interfata si comportamentul in practica.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: HUAWEI Watch GT3 – Part I – Specificatii, Prezentare

Lasa-ne un comentariu: