lab501.ro

HUAWEI Watch GT3 – Part I – Specificatii, Prezentare

Scris de: , in categoria: Gadget, in 25 November, 2021.

Specificatii si dotari

 

 Huawei Watch GT3
TipSmart watch
SoCN/A

DisplayAMOLED, 1.43", 466 x 466 pixeli, Gorilla Glass 3
AcumulatorLi-Ion, 455 mAh

~14 zile

ProtocolBluetooth 5.2

WiFi

NFC
Dimensiuni45.9 x 45.9 x 11 mm

~42.6 g
Materialotel, sticla, plastic
Cureaotel
ControlTouch screen, 2 butoane
Rezistenta apa5 atmosfere

50m
CompatibilHuawei Health

HarmonyOS 2 / Android 6.0 / iOS 9.0
Memorie4GB

32MB RAM
Senzoriaccelerometru, giroscop, puls, SpO2, GPS dual-band, presiune atmosferica, geomagnetic
Pret1499 RON

 

Ecranul AMOLED masoara 1.43” in diametru, avand o rezolutie de 466×466 pixeli. Ecranul este protejat cu ajutorul unui strat de sticla Gorilla Glass 3, iar ceasul rezista la o presiune de pana la 5 atmosfere (50m adancime), la fel ca si in cazul inaintasilor sai. De altfel, partea hardware nu a fost schimbata drastic fata de GT2 Pro, cantitatea de memorie RAM (32MB) si capacitatea de stocare (4GB) fiind identice cu ceea ce vedeam in cazul acestuia. Si cum producatorul nu specifica chipset-ul utilizat, probabil nu avem parte de noutati nici la acest capitol.

Avem insa ceva in plus fata de GT2 Pro, mai precis conectivitate NFC, iar noul modul de frecventa cardiac TruSeen™ 5.0+ este echipat cu opt fotodiode (dublu fata de TruSeen 4.0) dispuse circular si doua seturi de surse de lumina pentru a reduce interferenta luminii externe, astfel incat vom beneficia de o acuratete mai mare a datelor legate de sanatate.

Monitorizarea somnului, ritmul cardiac, stresul sau monitorizarea oxigenului din sange sunt dotari pe care le-am mai putut vedea si la varful de gama Watch 3 Pro, dar GT 3 vine cu un GPS dual-band, compatibil cu sistemele GPS, Beidou, GLONASS, Galileo si QZSS, oferind o stabilitate superioara a semnalului de pozitionare in aer liber.

Navigarea offline a fost de asemenea imbunatatita, HUAWEI Watch GT3 oferind functia Route Back, foarte utila in conditii dificile de vreme cum ar fi ceata sau ploaie. De altfel, ceasul monitorizeaza presiunea atmosferica in timp real si ne va avertiza in cazul aparitiei conditiilor meteorologice extreme.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: