lab501.ro

HUAWEI Watch GT3 – Part I – Specificatii, Prezentare

Scris de: , in categoria: Gadget, in 25 November, 2021.

Prezentare

 
Asa cum spuneam, varianta primita de noi la teste este cea de 46 mm cu bratara de otel, adica versiunea Elite Edition. Ceasul este livrat in deja binecunoscuta cutie neagra cu pictograma ceasului pe fata, in pachet fiind incluse ghidul de pornire rapida, o cutiuta cu zale in plus si incarcatorul wireless.

Designul urmeaza liniile fratelui mai mic, GT2 Pro, dar constructia este ceva mai rotunjita in taieturi. Ecranul din sticla curbata (Gorilla Glass 3) este inglobat intr-un cadran de otel, iar spatele ceasului este confectionat din plastic. Pe laterala dreapta a ceasului se afla doua butoane, unul programabil, plat, iar celalalt in forma de rotita inscriptionata Huawei Watch GT, ce poate fi folosita pentru navigarea prin meniu, marirea/micsorarea imaginilor sau pornirea/oprirea dispozitivului.

Partea din spate, unde sunt pozitionati senzorii, prezinta decupaturi pentru difuzor, microfon si senzorul de presiune atmosferica, senzorii fiind dispusi de aceasta data circular.

Cureaua metalica se conecteaza la ceas cu ajutorul a doua zale cu buton. Evident, in pachet gasim zale extra pentru incheieturi mai groase, aceestea avand un buton telescopic pentru o potrivire facila. HUAWEI Watch GT3 46mm este potrivit pentru persoanele cu un diametru al incheieturii cuprins intre 140 si 210 mm, in timp ce versiunea de 42mm este gandita pentru persoane cu un diametru al incheieturii cuprins intre 130 si 190 mm.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: