lab501.ro

Review – Huawei Watch 3 Pro

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 23 June, 2021.

Huawei Watch 3 Pro

 
Dupa cum am putut vedea in ultimii 2 ani, Huawei si-au extins masiv gama de produse, gigantul asiatic oferind acum un intreg ecosistem, de la telefoane si tablete pana la notebook-uri, smartwatch-uri, fitness trackers, headset-uri si produse de retelistica. De altfel, din 20 de produse Huawei prezente pe NEXT in ultimii 2 ani, doar 6 se incadrau in categoria smartphone, restul facand parte din categoriile mentionate mai sus.

Dintre acestea, despre doua produse v-am povestit personal, mai precis Huawei Watch Fit si Huawei Watch GT2 Pro, smartwatch-urile fiind pasiunea si specialitatea mea. De altfel, Huawei au fost foarte activi in acest domeniu in ultimul an. De la Huawei Watch, anuntat in cadrul MWC 2015 si lansat cateva luni mai tarziu la IFA Berlin, gama de produse wearable s-a imbogatit considerabil, Huawei lansand mai multe ceasuri, cum ar fi Huawei Watch GT2e, Huawei Watch GT2 si preferatul meu, Huawei Watch GT2 Pro, un hibrid – Huawei Watch Fit – precum si o gama intreaga de fitness trackers in gama Huawei Band, ajunsa anul acesta la versiunea Huawei Band 6.

Mai mult decat atat, Huawei lucreaza de ceva timp la propriul sistem de operare, denumit Harmony OS, acesta fiind lansat pe smart TV-urile companiei la sfarsitul lui 2019. Sfarsitul lui 2020 ne-a adus Harmony OS 2.0 in versiune beta, acesta fiind compatibil cu telefoanele din seriile P40, respectiv Mate 30, iar inceputul lunii Iunie a marcat lansarea oficiala Harmony OS 2.0, acesta fiind disponibil sub forma de update pentru Huawei P40 si Huawei Mate X2, printre altele.

Ei bine, in cadrul conferintei de lansare organizata cu aceasta ocazie, Huawei au dezvaluit si produse noi, care ruleaza Harmony OS 2.0 din fabrica, mai precis Huawei MatePad Pro, Huawei Watch 3 si Huawei Watch 3 Pro, acesta ajungand nu cu mult timp in urma si in laboratorul nostru. Si daca Watch GT2 Pro a reusit sa ma cucereasca inca de la primul contact, fiind de altfel ceasul pe care il utilizez in fiecare zi, eram curioasa ce aduce Huawei Watch 3 Pro in plus, drept urmare l-am pus imediat la treaba.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Huawei Watch 3 Pro

Lasa-ne un comentariu: