lab501.ro

Prezentare – HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II

Scris de: , in categoria: Gadget, in 22 December, 2020.

HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II

 
Bond… James Bond. Eyewear II… Monster Eyewear II … Gentle Monster Eyewear II… HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II. Stiu, stiu… este putin cam complicat numele si doar un singur cuvant ne indica despre ce tip de produs este vorba. Eyewear… ceva care se poarta pe ochi. Nu prea avem prea multe variante, nu-i asa? Ochelari, casca VR si… cam atat. Si da, aici intervine partea cu James Bond. Pentru ca HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II sunt ceva mai mult decat o simpla pereche de ochelari.

Si totusi, nu atat de mult pe cat ne-am astepta. Practic, nu avem de-a face cu ochelari inteligenti, care sa integreze Google Lens sau o tehnologie similara. Nu apar lucruri proiectate in lentila, ca in filmele cu spioni si nici nu putem utiliza ochelarii pentru a fotografia sau filma ceea ce vedem.

Si totusi, nu avem de-a face cu o simpla pereche de ochelari, HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II integrand in fiecare rama cate un difuzor, oferind practic o alternativa la clasicele casti, pentru auditie muzicala sau convorbiri. Ironic, nu-i asa? Ceva care se poarta pe ochi, dar se adreseaza unui alt simt, mai precis auzului.

Desigur, HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II indeplinesc si functia de ochelari de soare, in cazul modelelor Smart Lang si Smart Myma, respectiv ochelari de protectie pentru PC / notebook, in cazul modelelor Smart Havana si Smart Kubo. Practic, avem doua modele cu lentile fumurii, de dimensiuni ceva mai mari (48.1g si 44.2g), respectiv doua modele cu lentile transparente, de dimensiuni ceva mai mici (45.45g si 44.6g). Noi am primit la teste modelul Smart Myma, echipat cu lentile fumurii.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Cred ca ar fi fost interesant sa incerce o varianta cu inductie/conductie osoasa.

Lasa-ne un comentariu: