lab501.ro

Prezentare – HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II

Scris de: , in categoria: Gadget, in 22 December, 2020.

Specificatii

 

 HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II
TipWireless, Stereo
Difuzoare1 x driver per rama
Acumulator85 mAh
ProtocolBluetooth 5.2

ConectivitateBluetooth
Incarcare prin USB-C (docking)
ControlDa (volum, select, convorbire)
Greutate44.2 g
AutonomieConvorbiri - 3.5h

Auditie - 5h
Dimensiunin/a
Rezistenta intemperiiIP54
Pret300 Euro

 

Pe de alta parte, daca tot discutam despre nume, trebuie sa explic de ce HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II au o denumire atat de alambicata. Pentru ca sunt rodul unei colaborari cu designerul Korean Gentle Monster, specializat in ochelari de soare high-end. Cu magazine in New York, Los Angeles, Londra, Singapore, Dubai, Seoul, Beijing si Taipei, ca sa enumeram doar cateva orase, Gentle Monster comercializeaza ochelari de lux, cu preturi cuprinse intre 250 si 500 USD.

Drept urmare, nu ar trebui sa ne mire faptul ca HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II sunt comercializati pentru ~ 300 Euro – exista modele mai scumpe in portofoliul Gentle Monster, care nu au difuzoare si control tactil. Si totusi… ce fac HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II, in afara de a fi o pereche de ochelari de soare high-end?

Ei bine, ne ofera o alta posibilitatea de a ne bucura de continut audio, fara a fi necesara prezenta unor casti. Acest lucru este realizat cu ajutorul a doua difuzoare, cate unul pentru fiecare rama, o serie de microfoane pozitionate in rama, un chipset Bluetooth 5.2 si un acumulator de 85 mAh.

Pe fiecare laterala, gasim cate o suprafata de control tactil (swipe), un senzor de presiune (pinch) si un senzor pentru tap. Cu ajutorul acestora, putem controla auditia muzicala, respectiv putem prelua sau respinge apeluri si nu in ultimul rand putem intra direct in pairing mode, prin pinch. Iar in cazul in care vreti sa utilizati ochelarii pentru activitati sportive, avem de-a face cu o certificare IP54.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Cred ca ar fi fost interesant sa incerce o varianta cu inductie/conductie osoasa.

Lasa-ne un comentariu: