lab501.ro

Prezentare – HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II

Scris de: , in categoria: Gadget, in 22 December, 2020.

Prezentare

 
Nu am tangente cu domeniul fashion, drept urmare parerea mea nu este un reper in momentul in care discutam despre design, insa HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II sunt o pereche de ochelari de soare eleganti, din punctul meu de vedere. Rama este construita din plastic de buna calitate, in timp ce balamalele sunt construite din titan, pentru o rezistenta sporita. Din ce am putut sa imi dau seama, lentilele sunt construite de asemenea din policarbonat, nu din sticla, asa cum m-as fi asteptat in cazul unor ochelari high-end.

Desigur, ramele sunt ceva mai groase decat in cazul unor ochelari obisnuiti, toate componentele fiind montate in rame. Paradoxal, dar acest lucru contribuie din plin si la rezistenta intregului ansamblu, lasandu-ne senzatia de produs solid, bine construit.

Difuzoarele sunt pozitionate inspre laterale, sunetul fiind transmis prin cele doua fante, dispuse pe ambele laturi (sus si jos). Microfoanele sunt pozitionate simetric, pe fiecare latura, fiind orientate in jos. Presupunand ca v-ati ales modelul potrivit din punct de vedere al dimensiunii, ochelarii sunt comozi si nu se simt diferit fata de o pereche de ochelari normala.

 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II

  1. Tarcau Dragos a scris pe:

    Cred ca ar fi fost interesant sa incerce o varianta cu inductie/conductie osoasa.

Lasa-ne un comentariu: