lab501.ro

Review – Huawei FreeBuds 4i

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 20 April, 2021.

Prezentare

 

Huawei FreeBuds 4i utilizeaza o cutie de transport in format clasic, ovoidal, aceasta fiind echipata cu un led de stare, un buton pentru imperechere rapids si un conector USB-C. Si castile in sine au un design destul de clasic, in fond, nu exista prea multe moduri de a construi casti wireless, chipset-ul si antena Bluetooth fiind pozitionate in codita castilor, lasand astfel suficient spatiu pentru difuzor si incinta de rezonanta.

Fiecare casca este dotata cu doua contacte pentru incarcare, unul situat la baza coditei si unul imediat sub incinta, un ansamblu de 3 microfoane, dintre care doua sunt utilizate pentru functia ANC, o suprafata capacitiva pentru control, respectiv incinta acustica per se, in care sunt montate driverul si membrana.

Pentru a personaliza modul in care putem controla castile, trebuie sa instalam aplicatia Huawei AI Life, insa castile pot fi utilizate fara nici un fel de probleme si fara aplicatie. Astfel, pentru a porni sau a opri redarea muzicii, sau pentru a incepe sau a incheia o convorbire, tot ce trebuie sa facem este sa apasam de doua ori pe exteriorul castii (double tap). Daca dorim sa activam modul ANC sau modul Awareness, putem face asta tinand apasat in aceeasi zona.

Singurul aspect usor deranjant in cazul acestor casti este magnetul care tine castile in carcasa, scoaterea acestora din cutia de incarcare fiind destul de problematica pana ne obisnuim cu design-ul lor.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: