lab501.ro

iPhone 5: evenimentul a inceput!

Scris de: , in categoria: Stiri, in 12 September, 2012.

iPhone 5 se lanseaza acum!

 

Evenimentul Apple din cadrul Yerba Buena Center, San Francisco, in timpul caruia va fi lansat iPhone 5 tocmai a inceput iar Matei ne relateaza de la fata locului primele informatii. Tim Cook a inceput cu prezentarile unor informatii referitoare la magazinele Apple si la market-share-ul produselor Apple in lume. Dupa declararea suprematiei iPad-ului pe piata tabletelor, iPhone 5 si-a facut aparitia. Da, acesta este numele oficial. Pana va vom prezenta toate specificatiile, va spunem ca in momentul acesta se discuta intens despre iPhone 5, acesta fiind aratat deja.

Stim ca are o diagonala de 4″, o rezolutie de 1136×640, 326ppi, 7,6mm grosime, 112g si incorporeaza un procesor A6. Stati prin zona pentru a afla specificatiile complete!!!

Pana atunci, va aratam cateva imagini direct de la fata locului pentru a intra putin in atmosfera acestui eveniment. Puteti vedea carele de televiziune prezente la eveniment, precum si un flash-mob organizat de cei de la Broadcast for friends. Fanii Apple trebuie sa fie in extaz!!!

 

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: