lab501.ro

iPhone 5: specificatii, camera, pret, iOS 6!

Scris de: , in categoria: Editorial, Smartphone, in 13 September, 2012.

E ora 8 iar Matei abia se trezeste in apartamentul somptuos din Hilton, Union Square, San Francisco – probabil asa ar incepe o nuvela denumita “Apple, iPhone si Matei”, insa, de aceasta data este doar inceputul editorialului lansarii iPhone 5.

In Yerba Buena Center, la 9 minute de mers pe jos de mai sus mentionatul Hilton, carele de televiziune incep sa se stranga pentru cel mai important eveniment Apple al acestui sfarsit de an.

Chiar daca mai e aproape o ora pana la startul evenimentului si implicit pana la intrarea in sala de conferinte, majoritatea lumii bune (Lance Ulanoff de la Mashable, Walt Mossberg de la All Things D) poate fi vazuta. Pentru a mai alunga din tensiunea acumulata inaintea acestui eveniment o trupa de dans de la Broadcast for Friends s-a reunit pentru un flash mob scurt.

Iar impreuna cu lumea buna, Matei, branduit corespunzator cu lab501, se afla in mijlocul cozii ce urmeaza sa se formeze pentru intrarea in sala de conferinte.

Comentarii

7 comentarii la: iPhone 5: specificatii, camera, pret, iOS 6!

 1. Nicu a scris pe:

  Rezolutia e 640×1136 sau 640×1360?

 2. George Post author a scris pe:

  640×1136 pixeli.

 3. un produs extrem de scump si foarte ramas pe dinafara comparativ cu concurenta.
  sony a venit cu noi modele care fac praf tot ce scoate samsung
  samsung a invatat de la concurenta ca produsele ieftine fac totul si ..apar ft multe lowend galaxy….
  apple…face ce face mereu…lucruri de kkt si scumpe.

  cand cumperi un apple cumperi un kkt ambalat frumos..care se strica la scurt timp.

  sistem inchis spun ei….at ar trebui sa stea in cutia lor pt ca altii “think outside the box.

  dont buy this trust me….

  sony is the power now.

 4. Ovi a scris pe:

  Si Lumia 800 de la Nokia, chiar si seria 900 su WM 8 sunt chiar foarte bune si cu un design si material foarte atragator ! Despre iPhone 5 nu mi se pare ca e o schimbare substantiala fata de modelul precedent

 5. Eugen a scris pe:

  Lumia 920 / MS Surface FTW. Nu vad bine nici macar iPad3 in meciul cu Surface, ce sa mai vb de telefoanele android … o sa aiba prima data un concurent non-Apple serios.

 6. Un iPhone 4 cu alt software, mai costisitor si nimic nou. Rezumat iphone 5

 7. Nu stiu cati cumpara telfonul pentru functionalitate si technologie cat mai degraba pentru brand.. cel putin asta am impresia atunci cand vine vorba de publicul din Romania. Mai mult de dat si primit telefoane, plus un facebook, nu cred ca mai este folosit la ceva

Lasa-ne un comentariu: