lab501.ro

CeBIT 2012 – MSI arata GT60 si GT70

Scris de: , in categoria: Stiri, in 5 March, 2012.

 

Nici nu a apucat bine colegul meu George sa publice cele doua articole despre cele doua notebook-uri de gaming MSI ca am si avut ocazia sa arunc un ochi la standul producatorului taiwanez la urmatoarea generatie de notebook-uri de gaming. Variantele actualizate ale notebook-urilor testate de noi, pe numele lor GT60 (15.6 inch) si GT70 (17 inch), beneficeaza de aportul viitoarei platforme de la Intel nume de cod “Ivy Bridge” cat si de noua generatie de GPU-uri dedicate NVIDIA din seria 6xxM (Kepler).

Comparativ cu modelul anterior, GT60 beneficieaza de un design mai sobru, fara LED-uri sau alte artificii de design care, cred eu, nu au ce cauta pe piata din Europa. Sasiul este modificat in totalitate pentru modelul de 15.6 inch, cea mai mare imbunatatire fiind – spun eu – la partea de palmrest. De asemenea GT60 a primit si el tastatura mecanica de la SteelSeries. Ecranul la prima vedere a ramas acelasi, fiind dupa cum ati vazut si in articol de tip mat la ambele modele de notebook.

 

 

 

 

 

GT70 in schimb este aproape neschimbat, modificarile principale facandu-se la GT60 pentru a avea o unitate in design intre cele doua laptop-uri. Bineinteles la ambele modele avem de-a face cu un sistem de sunet produs in colaborare cu Dynaudio, colaborare ce permite ambelor notebook-uri sa aiba performante audio demne de pretul la care se comercializeaza.

 

 

Pentru sistemul de operare s-a renuntat la clasicele HDD-uri si s-a trecut la o matrice RAID 0 formata din 2 SSD. De partea de stocare se ocupa un HDD clasic de capacitate mare. Lista de noutati este incheiata de integrarea unei controller de retea Killer Elite produs de Bigfoot.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: