lab501.ro

Review LG G Flex 2

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 9 April, 2015.

LG G Flex 2

 
Daca saptamana trecuta v-am povestit despre HTC One M9, astazi a venit randul unul alt flagship, de data aceasta produs de LG. Nu, nu este vorba despre LG G4…inca… ci despre urmasul lui LG G Flex, mai precis LG G Flex 2.

Faptul ca primul telefon contorsionist a primit un urmas inseamna ca s-a bucurat de ceva succes, iar LG G Flex 2 a suferit o serie de modificari (pe langa platforma moderna, desigur) astfel incat s-ar putea sa se bucure de un succes si mai mare. Spun asta deoarece pentru multi utilizatori LG G Flex a fost pur si simplu un smartphone prea mare cu diagonala sa de 6″.

Ei bine, LG G Flex 2 vine in intampinarea celor care isi doreau un Flex ceva mai mic, diagonala fiind redusa acum la 5.5″. Diferenta de dimensiuni este semnificativa, LG G Flex masurand 160.5 x 81.6 x 8.7 mm in timp ce LG G Flex 2 se poate lauda cu o cura de slabire reusita – 149.1 x 75.3 x 9.4 mm.

Pentru cei care au testat, utilizat sau butonat primul LG G Flex, curbura telefonului nu mai reprezinta o noutate si ne putem obisnui repede cu ea. Pentru cei care nu au pus insa mana pana acum pe Flex, s-ar putea sa necesite o perioada de acomodare. Atentie insa s-ar putea sa merite, deoarece LG G Flex 2 utilizeaza aceeasi platforma ca si HTC One M9.

Prin urmare, inainte sa mergeti intr-un showroom si sa il butonati, sau inainte sa va puneti problema daca il veti achizitiona sau nu, haideti sa aruncam o privire asupra lui LG G Flex 2, sa vedem ce se ascunde sub capota, cum arata telefonul si cel mai important – cum se comporta.

 
Intro

Comentarii

8 comentarii la: Review LG G Flex 2

 1. Valerius a scris pe:

  Dar la pretul de 534 euro cât este la vodafone,ar fi atrăgător?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Cu siguranta!

 3. Greuceanu a scris pe:

  Un model performant,interesant,dar in acelasi timp o ciudatenie pentru multi!Estimez ca va avea o vanzare de nisa chiar si daca va avea un pret apropiat de 2000 lei!
  Monstru,dupa ce termini reviewurile tuturor modelelor high-end aparute,o sa vedem si noi o comparatie a camerelor foto de pe aceste modele si de pe cele aparute in a doau parte a lui 2014?

 4. Monstru Post author a scris pe:

  Si noi ne-am dori asta insa am avea nevoie de toate modele in acelasi timp. Ceea ce este cam greu, tinand cont ca toata lumea vrea sa testeze One M9, S6, etc :)

 5. kwisatz haderach a scris pe:

  Va puteti intalni toti cei care le testati si sa faceti un photoshooting in diverse situatii: exterior, interior, lumina putina etc :)

 6. Liviu a scris pe:

  A trecut destul de putin timp de la lansare si telefonul costa 23oo (chiar azi in altex) ceea ce-l face cu adevarat atragator . Personal nu-mi place camera .

 7. Monstru Post author a scris pe:

  la 2300 este un smartphone foarte atragator!

 8. Orice telefon are cumparatorul lui. Se pune foarte mare accent pe design, as putea spune chiar cel mai mult pentru ca performanta gasesti la toti producatorii cam acelasi lucru dar la capitolul design lucrurile sunt total diferite. Majoritatea ar da 100 lei in plus sau chiar mai mult daca ar fi sa aleaga intre un telefon cu design obisnuit si altul cu design super reusit.

Lasa-ne un comentariu: