lab501.ro

LG Optimus L7 P705 – Android de buget

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 1 October, 2012.

LG Optimus L7

 

LG Optimus L7 continua seria Androizilor de buget inceputa cu destul de mult timp in urma, odata cu prezentarea smartphone-ului Vodafone Smart II de catre Tudor. Ulterior, seria a continuat cu LG Optimus L3, prezentat de Victor, iar acum urmeaza sa trecem prin testele standard NEXT LAB501 cu Optimus L7. Daca ne gandim ca varful de gama din prezent e LG Optimus X4 HD (nu punem la socoteala Optimus G, nefiind inca lansat pe piata chiar daca este anuntat oficial) ne dam seama ca L7 se afla situat fix sub actualul varf de gama LG. Pentru standardele de pret impuse de noi pentru aceasta serie, adica un pret mai mic de 1100 RON la liber, faptul ca L7 este ‘secundul’ varfului de gama LG e din start un aspect cat se poate de pozitiv. Mai exact, LG Optimus L7 este disponibil la liber cu 1012 de lei.

Din pacate, pretul scazut are o explicatie destul de buna, LG Optimus L7 nu se poate compara din punct de vedere hardware sau al constructiei cu ‘secundul’ de la HTC, One S. Hardware, L7 nu sta deloc bine, constructia nu este prea grozava, dar sa nu sarim peste intreaga sectiune de teste direct la concluzie. Sa vedem, inainte de toate, care sunt specificatiile detaliate, cum se prezinta din punct de vedere al constructiei si design-ului iar dupa testarea performantelor, a display-ului si autonomiei, ne va ramane sa vedem in concluzie daca LG Optimus L7, pe langa un pret foarte bun, mai ofera si alte plusuri pentru a fi un real concurent in cadrul acestei serii de Androizi de buget.

Comentarii

12 comentarii la: LG Optimus L7 P705 – Android de buget

 1. papii a scris pe:

  Camera foto la LG L7 are si functie de panorama ! si multe chestii pe care le-ai spus sunt eronate !

 2. George Post author a scris pe:

  Da, are panorama la Shot mode, am corectat.

  Ce alte ‘multe chestii’ ar fi eronate? Fa o lista, corectam, discutam…

 3. vladutztg a scris pe:

  De ce spuneti ca e situat imediat sub varful de gama de la LG ? Ati uitat de LG Optimus 2x ?

 4. George Post author a scris pe:

  Optimus X2 e de la inceputul lui 2011. Din 2012 i-a luat locul Optimus X4 HD care probabil urmeaza sa fie inlocuit cu Optimus G. Iar imediat sub X4 e L7.

 5. Nu tsiu, dar niciodata nu m-au atras LG-urile, probabil este o parere mai mult personala pentru ca sincer nu am avut ocazia sa testez telefonul insa pur si simplu, nu imi plac

 6. George Post author a scris pe:

  Ca design, sincer sa-ti spun, nici pe mine nu ma atrag deloc LG-urile.

 7. cuculetz a scris pe:

  cand puneti un review la L9 ca as dori sa il achizitionez si as dori o parere

 8. Am cerut L9 de ceva vreme, nu depinde de noi cand il primim la test.

 9. Paul a scris pe:

  buna ziua. as vrea sa stiu de ce modelul pe alb are butonul de back in dreapta iar cel negru in stanga? nu cumva difera modelul sau unu dintre ele este copie sau ceva?

 10. Nu stiu Paul, noi amn testat modelul alb.

 11. Alex a scris pe:

  Salut,am o nelamurire, am observat ca exista doua variante de l7, P700 si P705, care este diferenta dintre ele? ( Cumva lipsa NFC-near field comunication)?

 12. George Post author a scris pe:

  Salut, exact aia e singura diferenta dintre P700 si P705, lipsa NFC-ului.

Lasa-ne un comentariu: