lab501.ro

LG Optimus L7 P705 – Android de buget

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 1 October, 2012.

Concluzii

 

LG Optimus L7 este un veritabil Android de buget, daca platforma si implicit performantele hardware ar fi fost ceva mai bune, poate chiar la egalitate cu cele oferite de Allview P4 sau P5 ar fi putut fi un best-buy demn de a luat in seama de cei care isi cauta un smartphone bun cu un pret decent. Din pacate platforma hardware il trage mult in spate si spun asta nu doar prin prisma testelor sintetice. Sistemul de operare se misca bine insa exista mici poticneli, usor lag cand schimbam aplicatiile si chiar daca nu e indeajuns pentru a fi frustrant in timp acest comportament nu poate decat sa se agraveze.

De asemenea, camera foto ofera performante destul de slabe pentru anul 2012. La acest capitol sunt convins ca LG ar fi putut face o treaba mult mai buna fara ca pretul sa fie afectat foarte mult. Referitor la punctele forte ale acestui smartphone, pot mentiona display-ul excelent – are acelasi constrast cu noul iPhone 5! De asemenea, desi e construit complet din plastic, acesta este de buna calitate, nu are un aspect ieftin, dimensiunile sunt optime iar greutatea foarte mica.

In zona de pret 1100-900 de lei nu avem foarte multe oferte printre smartphone-urile testate de noi, exista HTC One V dar acesta are un ecran mai mic de 3,7″, Huawei Ascend G300 cu 4″ si Allview P4/P5, ambele cu 4,3″. Smartphone-urile de la Allview au de partea lor ca si plusuri platforma hardware mai buna si faptul ca sunt Dual SIM-uri. In cazul in care nu doriti un Dual-SIM ofertele sunt si mai limitate, practic alegerea se face intre LG Optimus L7 si Huawei Ascend G300. Daca bugetul va permite, recomandarea mea este sa luati in considerare HTC One S – nu veti regreta.

Comentarii

12 comentarii la: LG Optimus L7 P705 – Android de buget

 1. papii a scris pe:

  Camera foto la LG L7 are si functie de panorama ! si multe chestii pe care le-ai spus sunt eronate !

 2. George Post author a scris pe:

  Da, are panorama la Shot mode, am corectat.

  Ce alte ‘multe chestii’ ar fi eronate? Fa o lista, corectam, discutam…

 3. vladutztg a scris pe:

  De ce spuneti ca e situat imediat sub varful de gama de la LG ? Ati uitat de LG Optimus 2x ?

 4. George Post author a scris pe:

  Optimus X2 e de la inceputul lui 2011. Din 2012 i-a luat locul Optimus X4 HD care probabil urmeaza sa fie inlocuit cu Optimus G. Iar imediat sub X4 e L7.

 5. Nu tsiu, dar niciodata nu m-au atras LG-urile, probabil este o parere mai mult personala pentru ca sincer nu am avut ocazia sa testez telefonul insa pur si simplu, nu imi plac

 6. George Post author a scris pe:

  Ca design, sincer sa-ti spun, nici pe mine nu ma atrag deloc LG-urile.

 7. cuculetz a scris pe:

  cand puneti un review la L9 ca as dori sa il achizitionez si as dori o parere

 8. Am cerut L9 de ceva vreme, nu depinde de noi cand il primim la test.

 9. Paul a scris pe:

  buna ziua. as vrea sa stiu de ce modelul pe alb are butonul de back in dreapta iar cel negru in stanga? nu cumva difera modelul sau unu dintre ele este copie sau ceva?

 10. Nu stiu Paul, noi amn testat modelul alb.

 11. Alex a scris pe:

  Salut,am o nelamurire, am observat ca exista doua variante de l7, P700 si P705, care este diferenta dintre ele? ( Cumva lipsa NFC-near field comunication)?

 12. George Post author a scris pe:

  Salut, exact aia e singura diferenta dintre P700 si P705, lipsa NFC-ului.

Lasa-ne un comentariu: