lab501.ro

Sharkoon Skiller MECH SGK1

Scris de: , in categoria: Periferice, in 22 November, 2017.

Sharkoon Skiller MECH SGK1

Daca acum cateva zile am putut vedea cum arata primul mouse din gama Skiller a celor de la Sharkoon, astazi vom amplasa sub lupa prima tastatura lansata sub acelasi brand. MECH SGK1 este o tastatura mecanica cu iluminare alba, echipata cu un palm rest detasabil si configurare strict hardware a functiilor (aka nu avem software). In buna traditie Sharkoon ofera un raport pret / calitate competitiv, MECH SGK1 avand un pret de comercializare de 320 – 330 lei.

Pentru durabilitate si soliditate, suprafata superioara este placata cu aluminiu slefuit, in timp ce feedback-ul switch-urilor poate fi ales din 3 variante: Red, Brown sau Blue, toate de la Kailh. Pentru ca Red sau Brown am mai tot testat in trecut, pentru review-ul de astazi am cerut Skiller MECH SGK1 in echiparea Kailh Blue. Sincronizarea este cum nu se poate mai buna, pentru ca putem compara switch-urile Kailh Blue cu cele Outemu Blue pe care le-am vazut in Redragon Visnu RGB precum si cu cele de referinta de la Cherry MX. Hai sa vedem asadar cum sta treaba!

Comentarii

2 comentarii la: Sharkoon Skiller MECH SGK1

  1. Marian a scris pe:

    Cred 99% ca exista cel putin o greseala in articol si anume cand te referi la switchurile blue Outemu ca fiind optice. Outemu nu produce switchuri optice(inca), cei care produc asa ceva se numesc Flaretech si echipeaza o tastatura de la Zowie si mai nou una de la Gigabyte. Sunt interesat de reviewuri la astea doua.

  2. matose Post author a scris pe:

    Ma refeream intradevar la Outemu Blue care nu este optic insa cei de la Outemu au si switch-uri optice. Cauta pe Google: Outemu Light Bracket Switch

Lasa-ne un comentariu: