lab501.ro

Sharkoon Skiller MECH SGK1

Scris de: , in categoria: Periferice, in 22 November, 2017.

Constructie

Sharkoon Skiller MECH SGK1 este o tastatura full-size care vine cu palm rest integrat, avand o greutate considerabila: 1.32 Kg. Desi nu o putem cataloga ca fiind usoara, daca tastam ceva mai energic putem simti vibratii si auzi zgomote nedorite. Asta se intampla cel mai probabil din cauza faptului ca sasiul tastaturii este din plastic, iar placarea superioara cu aluminiu este foarte subtire (la prima atingere am avut impresia ca tastatura este realizata integrat din plastic). Inaltimea tastaturii poate fi reglata in doua trepte, rabatand picioarele din partea inferioara.

SGK1 este o tastatura cu iluminare alba, intensitatea precum si efectele dorite se pot configura folosind butonul Fn (cel cu sigla Sharkoon pe el) si tastele F6-F11 impreuna cu Pg Up / Pg Down. Avem la dispozitie si 5 profile de iluminare, acestea putand fi accesate prin combinatiile Fn + F1-F5. Tastele trapezoidale au o textura mata, pentru a spori aderenta, in timp ce tasta Windows poate fi dezactivata pentru a nu fi apasata accidental in sesiunile de gaming (Fn + WIN). Functiile multimedia pot fi accesate tot prin tasta Fn impreuna cu tastele numerice 1-8, in timp ce intensitatea iluminarii tastelor poate fi reglata prin Fn + +/-.

Comentarii

2 comentarii la: Sharkoon Skiller MECH SGK1

  1. Marian a scris pe:

    Cred 99% ca exista cel putin o greseala in articol si anume cand te referi la switchurile blue Outemu ca fiind optice. Outemu nu produce switchuri optice(inca), cei care produc asa ceva se numesc Flaretech si echipeaza o tastatura de la Zowie si mai nou una de la Gigabyte. Sunt interesat de reviewuri la astea doua.

  2. matose Post author a scris pe:

    Ma refeream intradevar la Outemu Blue care nu este optic insa cei de la Outemu au si switch-uri optice. Cauta pe Google: Outemu Light Bracket Switch

Lasa-ne un comentariu: