lab501.ro

Review – Sharkoon SGK50 S4

Scris de: , in categoria: Periferice, in 19 January, 2023.

Sharkoon SGK50 S4

Dupa ce am trecut in revista carcasa Sharkoon TG7M RGB si ne-am delectat auzul cu castile Skiller SGH50 (unde doar alegerea si testarea difuzoarelor au durat mai bine de 1 an), astazi ne vom antrena degetele pe tastatura mecanica Sharkoon Skiller SGK50 S4 in format 60%, echipata cu switch-uri Kailh interschimbabile, tastatura fiind compatibila cu orice switch tip MX cu 3 sau 5 pini.

Lansata la sfarsitul anului 2021, Sharkoon SGK50 S4 este prima tastatura in format 60% a producatorului si vine in doua optiuni de culoare: alb si negru. In ceea ce priveste switch-urile preinstalate putem alege din trei optiuni: liniare Kailh Red, tactile Kailh Brown si clicky Kailh Blue.

Mai departe vom vorbi despre varianta pe alb a acestui produs, echipata cu switch-uri Kailh Red din fabrica, iar pe parcursul articolului vom schimba toate switch-urile tastaturii cu switch-uri Gateron Pro Red si mai apoi Gateron Pro Silver. Acestea sunt dezvoltate de Sharkoon in colaborare cu cei de la Gateron si se pot achizitiona separat – exista un paletar de 6 tipuri de switch-uri pentru toate preferintele si sunt lubrifiate din fabrica.

Cu ocazia acestui proces minutios vom arunca si o privire “sub capota”, vom analiza inclusiv comportamentul keycaps-urilor albe in urma procesului de montare-demontare (daca prezinta urme de uzura), iar in cele din urma vom incerca sa va prezentam cat mai multe informatii pentru a va ajuta sa va formati propria opinie. Nu in ultimul rand, avem si probe audio cu cele 3 modele de switch-uri.

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: