lab501.ro

Review – Sharkoon SGK50 S3

Scris de: , in categoria: Periferice, in 14 May, 2024.

Sharkoon SGK50 S3

 
Nici nu a trecut prea mult timp de cand va povesteam despre Corsair K65 Plus Wireless, admirand inclinatia unor producatori catre latura custom a domeniului, ca am si primit la teste inca o tastatura din aceeasi categorie, cu socket-uri hot-swappable, antifonare din fabrica, un aspect clasic si nu in ultimul rand un format compact. Ce-i drept, trebuie sa recunosc ca eu unul am utilizat intotdeuna tastaturi in format full size, iar tastaturile tenkeyless, sau tastaturile in format 60-65% nu m-au atras niciodata.

Primele pentru ca nu prea le-am vazut rostul, diferenta de dimensiune fara de o tastatura full size fiind destul de mica, iar celelalte pentru lipsa randului de taste F-F12, taste pe care eu le folosesc des in activitatile zilnice si pentru care nu sunt dispus sa invat noi combinatii, doar pentru a le suplini lipsa. Pe de alta parte, tastaturile in format 75% au avut intotdeuna pentru mine acel ” je ne sais quoi”, reprezentand compromisul ideal intre dimensiune redusa, aspect si functionalitate.

Desigur, sunt partinitor cand spun asta, deoarece in marea lor majoritate nu am testat decat tastaturi in format 75% cu pretentii de tastaturi custom, tastaturi solide, antifonate ca la carte, pe care este o placere sa le folosesti. Chiar si asa, imi este cat se poate de clar ca daca ar fi sa renunt la tastatura full size pe care o folosesc zilnic, atunci locul ei ar fi luat de o tastatura 75% de buna calitate. Ei bine, fix despre un astfel de model vom discuta astazi, mai precis Sharkoon SGK50 S3.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: