lab501.ro

Review – Sharkoon Skiller SGH50

Scris de: , in categoria: Periferice, in 15 December, 2022.

Sharkoon Skiller SGH50

 
Inca de la infiintarea sa in 2003, Sharkoon au desfasurat cercetarea si dezvoltarea produselor in Germania, pentru a avea o compatibilitate cat mai buna cu piata din Europa. Piata castilor de gaming este una foarte aglomerata, unde nu intotdeauna mai scump inseamna si mai bun. Bine, natura auzului face ca parerile sa fie in mare parte subiective, insa natura testelor din metodologia LAB501 presupune si masurarea raspunsului in frecventa, prin urmare putem aprecia mai bine si arunca o nota de obiectivism recenziilor de casti.

Sharkoon au testat si ales difuzoare pentru Skiller SGH50 timp de mai bine de un an, pentru a fi siguri ca sunetul corespunde pe deplin cerintelor lor. Astfel, avem de-a face cu o pereche de casti cu o sensibilitate foarte ridicata, aceasta atingand 112dB. Cei de la Sharkoon au vrut ca SGH50 sa fie usor de dus, indiferent de sursa la care sunt conectate, fie ea PC/laptop/consola de gaming sau dispozitiv mobil.

La un pret de 350Lei, Sharkoon Skiller SGH50 se situeaza intr-o categorie superioara de pret, avand in vedere faptul ca vin fara placa de sunet USB sau alte accesorii de acest gen incluse in pachet. Pe de alta parte, specificatiile tehnice sunt cu adevarat impresionante, raspunsul in frecventa fiind de 10-40k Hz, ceea ce ma face cu adevarat curios sa vad cum se comporta in practica. Mai mult, acest raspuns in frecventa le-a permis celor de la Sharkoon sa foloseasca certificarea Hi-Res Audio, sticker ce se regaseste si pe cutie.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: