lab501.ro

Review – Apple AirPods + Baseus ACGS-A06 & Baseus ACGS-A07

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 3 May, 2018.

Apple AirPods

 
Wait… Monstru… review… Apple … ce?!?!?! Pentru cei care citesc cu groaza aceste randuri, nu, nu mi-am schimbat preferintele intre timp. Nu am inceput sa utilizez telefoane, tablete sau calculatoare Apple si cu atat mai putin nu am inceput sa le testez. Nu am nimic cu Apple si asa cum stiti, de-a lungul timpului ati putut citi review-uri ale produselor acestora publicate pe NEXT LAB501, unele dintre acestea in premiera in Romania. Doar ca de aceste review-uri s-au ocupat oameni dedicati, care au o vasta experienta in utilizarea si evaluarea ecosistemului companiei californiene.

Acest articol nu este unul Apple vs Android, desi aceasta este o reteta sigura pentru a atrage comentarii si reactii, cel putin in ultimii ani. Personal, consider ca fiecare mare producator are avantajele si dezavantajele sale, iar cei de la Apple se numara cu siguranta printre principalii producatori de pe piata smartphone-urilor. In momentul de fata, fiecare producator are o cohorta loiala de fani si nu cred ca ar trebui sa incercam sa le schimbam acestora perceptia legata de brand-ul preferat. In fond, o buna parte din satisfactia post-achizitie este data de preferinta pentru brand.

Ce vreau sa va povestesc astazi este o cu totul altfel de aventura, mai precis introducerea unui produs Apple in arsenalul meu de electronice pe care le folosesc in fiecare zi. Paradoxal, primele intalniri cu produsele companiei din Cupertino le aveam la inceputul anilor 90, cand o parte dintre calculatoarele pe care le foloseam in laboratorul de informatica erau produse Apple, Macintosh Classic, ca sa fiu mai precis. Desigur, nu atunci am fost impresionat de produsele acestora si nu atunci am inceput sa imi doresc cu ardoare un produs Apple.

Nu, aceasta intamplarea avea sa aibe loc undeva la inceputul anilor 2000, cand tanarul crescut alaturi de Walkman isi dorea mai presus de orice un iPod. Device pe care l-am si achizitionat in acei ani si pe care l-am uitilizat intens pana la achizitia primului smartphone. Mai mult decat atat, am detinut (si detin in continuare) 4-5 modele diferite, de la versiunea clasica de 30GB, trecand prin modelul de 160GB si ajungand la diverse forme de Nano (preferatul meu este cel din a treia generatie) sau Shuffle. Evident, smartphone-ul a schimbat tot, inclusiv modul in care ascultam muzica si nu a trecut prea mult timp pana iPod-urile mele au ramas pur si simplu obiecte de colectie pe care le pastrez cu drag.

Din acest motiv, urmatoarele mele intalniri cu produsele Apple aveau sa se intample pe acest teritoriu, iPhone 5S fiind o buna bucata de vreme telefonul meu secundar. Nu aveam cum sa ma obisnuiesc cu dimensiunea ecranului, tabletele nu m-au atras niciodata, iar MacBook Air nu mai reprezinta ceva interesant pentru mine de cand am vazut primele Yoga si X1-uri de la Lenovo, prin urmare eu personal nu as putea spune ca m-am mai intersectat prea mult in ultimii ani cu produsele Apple. In fond, nu eu testez aceste produse pe NEXT.

Asta pana cand am fost contactat de catre cei de la GSMNet.ro, care ma intrebau daca nu as fi interesat sa testez produse din portofoliul lor. Acum, nu am de ce sa ma ascund dupa deget… la fel ca multi dintre voi, m-am obisnuit sa utilizez 1-2 magazine online pentru majoritatea achizitiilor, iar in conditiile in care nu am avut probleme si modul acestora de operare imi este familiar, nu pot spune ca am cautat produse pe alte site-uri prea des. Cu exceptia accesoriilor pentru telefoane, unde in majoritatea cazurilor husa de telefon pe care o doream, sau mai stiu eu ce alt accesoriu de acest gen, nu era disponibila nici la evoMAG, nici la eMAG.

Asa am descoperit ca avem o selectie uriasa de magazine dedicate accesoriilor, care ofera atat brand-uri si produse care se regasesc doar in portofoliul lor, cat si produse pe care le gasim la majoritatea etailerilor de pe piata. Desigur, oferta celor de la GSMNet.ro este destul de variata, de la accesorii si pana la piese de schimb si aparatura de service. Eu insa aveam un alt tip de articol in cap, iar faptul ca in ultima saptamana am tot testat Huawei P20Pro mi-a adus aminte de acest subiect…

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Apple AirPods + Baseus ACGS-A06 & Baseus ACGS-A07

Lasa-ne un comentariu: