lab501.ro

Review – Tronsmart Encore Spunky Buds

Scris de: , in categoria: Periferice, in 16 July, 2019.

Tronsmart Encore Spunky Buds

 
Valul de lansari din domeniul hardware ne-a acaparat aproape tot timpul, prin urmare in ultima vreme am publicat o pleiada intreaga de articole pe LAB si lucram in continuare la fel de intens, pentru ca inca exista subiecte fierbinti care trebuie tratate cu simt de raspundere. Asta nu inseamna ca am neglijat NEXT-ul, ba chiar din contra, in momentul in care s-au lansat modele de telefoane ceva mai accesibile am contactat cei doi mari producatori pentru a va prezenta situatia si in zona mainstream, nu doar high-end. Totusi, se pare ca acestia sunt ocupati cu alte lucruri pe timpul verii, iar noi, fiind prinsi pana peste cap cu lansari hardware, nu putem spune ca am fost foarte suparati de lipsa unui raspuns pozitiv din partea lor.

Pe de alta parte, chiar daca suntem prinsi pana peste cap cu Ryzen, SUPER si alte asemenea nebunii, asta nu inseamna ca nu acordam atentia cuvenita producatorilor care chiar fac un efort si vin cu produsele in timp util la teste, iar Tronsmart ne-au asaltat pur si simplu cu produse in ultimele doua luni. Si cum produsele au o oarecare legatura cu vara, cu activitatile in aer liber, cu vacanta – intr-un cuvant cu tot ceea ce nu facem noi acum – am dat de fiecare data curs invitatiei lor.

Daca pana acum am discutat despre doua boxe portabile, numai bune de luat la gratar sau la piscina, de aceasta data a venit momentul sa discutam despre un alt tip de produs drag mie, mai precis castile wireless. Vedeti voi, unul dintre semnele progresului, in orice domeniu, este liberalizarea pietei. Prin asta ma refer la existenta unui numar ridicat de producatori, care ofera produse pentru toate categoriile de pret, inclusiv pentru cei care au un buget limitat.

In cazul castilor wireless, desi acestea exista pe piata de ceva timp, cred ca primii care au atras cu adevarat atentia asupra lor au fost cei de la Apple, cu excelentele AirPods – acvestea sunt, de altfel, castile pe care eu le folosesc in fiecare zi. Desigur, nu oricine isi permite sa plateasca 900 RON pentru o pereche de casti… asa ca nu cu mult timp in urma prezentam un model cu un raport calitate / pret foarte bun, mai precis 1MORE Stylish True Wireless. Totusi, chiar si acestea pot fi considerate costisitoare de unii utilizatori, avand un pret de ~349 RON.

Ei bine, daca doriti o pereche de casti wireless si nu dispuneti de un buget prea ridicat, dar sunteti perfecti constienti ca modelele de 19 RON comercializate de unele magazine autohtone nu au cum sa reziste mai mult de 2-3 incarcari, cei de la Tronsmart ne propun un model care costa in momentul de fata ~147 RON pe GeekBuying. Si chiar daca luati in calcul taxele, trebuie sa recunoastem ca pretul este destul de apetisant pentru o pereche de casti wireless.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Tronsmart Encore Spunky Buds

Lasa-ne un comentariu: