lab501.ro

Review – Tronsmart Apollo Bold

Scris de: , in categoria: Periferice, in 31 August, 2020.

Tronsmart Apollo Bold

 
Stateam si ma gandeam cate smartphone-uri si notebook-uri am testat anul acesta pe NEXT si mi-am dat seama ca o alta categorie reprezentata din plin in ultimii 2 ani a fost cea a castilor fara fir. Poate producatorii au lansat mai multe modele in aceasta perioada. Poate ne-am obisnuit atat de mult cu ele incat nici nu imi mai dau seama de ce ar mai folosi cineva o pereche de casti wired in 2020.

Cert este ca incepand cu 2018 am tot testat astfel de casti, de la producatori cunoscuti, cum ar fi Apple sau OPPO si pana la 1More si Tronsmart. Iar anul acesta am primit mai multe modele la teste, despre care va voi povesti pe parcursul urmatoarelor saptamani.

Unul dintre ele este Tronsmart Apollo Bold, o pereche de casti fara fir echipate cu tehnologia Active Noise Cancelling, tehnologie care pare ca a ajuns pe majoritatea modelelor lansate anul acesta. Tronsmart Apollo Bold se lauda cu un chipset Qualcomm QCC5124, 6 microfoane pentru anularea sunetelor externe si o configuratie true wireless stereo, fiind comercializate pentru ~ 400 RON.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: