lab501.ro

Review – Tronsmart Element Force SoundPulse

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 7 May, 2019.

Tronsmart Element Force SoundPulse

 
In domeniul nostru, la fel ca in multe alte domenii, este crucial sa acumulezi experienta, sa testezi sute de produse, ani de zile, pentru ca numai asa poti avea cunostiintele necesare pentru a judeca intr-un mod corespunzator produsele care iti trec prin mana. Daca nu am testa sute de produse, daca nu am avea la ce sa ne raportam in momentul in care testam un produs nou, care ar mai fi diferenta dintre noi si cei care ne citesc? De ce ar avea parerea noastra orice fel de importanta, daca nu ar fi bazata pe ani de zile de experienta, o buna intelegere a domeniului, precum si acces la informatii care nu ajung de obicei la publicul larg?

Desigur, experienta vine in timp. Dar pentru a putea fi capabil sa acumulezi experienta, sunt necesare alte cateva trasaturi. Sa ai un background tehnic, pasiune si nu in ultimul rand… curiozitate. Pentru ca daca nu esti manat de curiozitate, vei trece cu vederea peste anumite produse, sau categorii de produse. Daca nu ai un minim de cunostiinte tehnice nu vei fi in stare sa analizezi produsele asa cum trebuie, iar daca nu esti pasionat nu vei rezista suficient de mult in aceasta industrie incat sa ajungi sa acumulezi experienta.

Destul de simplu, nu-i asa? Poate si acesta este unul dintre motivele pentru care niciodata nu am refuzat sa testez un produs, indiferent cat de banala ar fi categoria din care face parte, sau de cat de putin cunoscut ar fi brand-ul. Si crede-ti-ma, primesc in fiecare saptamana sute de mail-uri de la companii care ne confunda cu distribuitorii si ne trimit liste de preturi, cereri de cotatii pentru advertoriale, de la companii care pur si simplu nu pot intelege ca noi nu facem asa ceva, si tot felul de mail-uri cu oferte din China, din tot felul de domenii, de la electronica si IT si pana la constructii sau productie de mase plastice.

Si printre toate aceste mail-uri, intotdeuna incerc sa filtrez cu atentie mail-urile de la companiile din acelasi domeniu cu noi (IT), care vor exact ceea ce facem noi – review-uri. Exact in acest mod am dat si peste mail-ul celor de la Tronsmart, o companie fondata in 2013, in Shenzhen, China, de catre un electronist entuziast pe numele sau Eric Cheng. Tronsmart a inceput prin comercializarea de produse de tip Miracast, media-player-e si incarcatoare rapide si s-au extins ulterior in mai multe domenii, de la boxe portabile si accesorii (cabluri, USB hub-uri, etc.) si pana la produse smart home.

Stiu ce veti spune, inca o companie din Shenzhen care incearca sa intre pe piata. Ei bine, se pare ca Tronsmart chiar au reusit, astfel incat in 2018 au semnat o colaborare cu una dintre vedetele Barcelonei, Luis Suarez, acesta devenind ambasador Tronsmart. In momentul de fata, Tronsmart au ~200 de angajati, precum si filiale deschise in China, Mexic, Peru, Germania, Italia si Spania. Si aparent, sunt interesati de piata din Romania…

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Tronsmart Element Force SoundPulse

  1. mNiosu a scris pe:

    Am de juma’ de an varianta mai veche, Tronsmart Element Mega (disponibila si pe la noi) care in esebta are cam aceleasi componente interne in alt for constructiva si fara certificare IP. Surpinzator de puternica iar sunetul de calitate foarte buna daca nu esti audifil inrait. As risca sa zic ca este pestre JBL Flip la putere si foarte apropiat la fidelitate intr-o carcasa mai mica si la jumatate de pret. Cu doua puse in stereo deja poti da o mica petrecere. :)
    Recomand cu incredere.
    Mersi de review Monstru. Chiar merita sa fie cunoscuti cei la Tronsmart. Ofera produse de calitate peste medie la un pret corect.
    Pentru eventuale reviewuri viitoare recomand si castile de la Mpow, in special H5 si H10. Calitate buna de sunet la pret corect si cu ANC entry-level.

Lasa-ne un comentariu: