lab501.ro

Review – Tronsmart Element Force SoundPulse

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 7 May, 2019.

Prezentare

 
Asa cum va spuneam, Tronsmart Element Force SoundPulse este o boxa ceva mai corpolenta, masurand 204 x 64 x 80 mm si cantarind 780g. Ambele difuzoare active, cat si radiatorul pasiv, sunt pozitionate pe latura din fata a boxei, fiind protejate cu o grila metalica. Pe latura superioara intalnim zona de control, echipata cu 7 butoane cauciucate (on/off, mod, vol-, Play, vol+, EQ si Bluetooth). Butonul EQ comuta intre cele trei profile disponibile (3D Stereo, Extra Bass si Standard), butonul mod comuta intre modurile de functionare (bluetooth, conexiune audio cu fir, MP3 Player) si poate fi utilizat pentru a schimba functia butoanelor volum in modul MP3 Player.

Pe latura din dreapta gasim o chinga metalica, utila pentru a fixa boxa in diverse pozitii (pe rucsac, pe perete, etc), in timp ce partea de conectica este pozitionata pe latura din spate a boxei, in spatele unui capac din cauciuc. Aici gasim un conector USB Type-C, un jack audio de 3.5mm, precum si slot-ul micro-SD.

La acest capitol as mai mentiona un aspect pozitiv si anume faptul ca grilajele metalice sunt fixate in suruburi, Tronsmart Element Force SoundPulse fiind usor de desfacut, daca acest lucru este necesar.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: