lab501.ro

Review – Tronsmart Element Force SoundPulse

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 7 May, 2019.

Prezentare

 
Asa cum va spuneam, Tronsmart Element Force SoundPulse este o boxa ceva mai corpolenta, masurand 204 x 64 x 80 mm si cantarind 780g. Ambele difuzoare active, cat si radiatorul pasiv, sunt pozitionate pe latura din fata a boxei, fiind protejate cu o grila metalica. Pe latura superioara intalnim zona de control, echipata cu 7 butoane cauciucate (on/off, mod, vol-, Play, vol+, EQ si Bluetooth). Butonul EQ comuta intre cele trei profile disponibile (3D Stereo, Extra Bass si Standard), butonul mod comuta intre modurile de functionare (bluetooth, conexiune audio cu fir, MP3 Player) si poate fi utilizat pentru a schimba functia butoanelor volum in modul MP3 Player.

Pe latura din dreapta gasim o chinga metalica, utila pentru a fixa boxa in diverse pozitii (pe rucsac, pe perete, etc), in timp ce partea de conectica este pozitionata pe latura din spate a boxei, in spatele unui capac din cauciuc. Aici gasim un conector USB Type-C, un jack audio de 3.5mm, precum si slot-ul micro-SD.

La acest capitol as mai mentiona un aspect pozitiv si anume faptul ca grilajele metalice sunt fixate in suruburi, Tronsmart Element Force SoundPulse fiind usor de desfacut, daca acest lucru este necesar.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Tronsmart Element Force SoundPulse

  1. mNiosu a scris pe:

    Am de juma’ de an varianta mai veche, Tronsmart Element Mega (disponibila si pe la noi) care in esebta are cam aceleasi componente interne in alt for constructiva si fara certificare IP. Surpinzator de puternica iar sunetul de calitate foarte buna daca nu esti audifil inrait. As risca sa zic ca este pestre JBL Flip la putere si foarte apropiat la fidelitate intr-o carcasa mai mica si la jumatate de pret. Cu doua puse in stereo deja poti da o mica petrecere. :)
    Recomand cu incredere.
    Mersi de review Monstru. Chiar merita sa fie cunoscuti cei la Tronsmart. Ofera produse de calitate peste medie la un pret corect.
    Pentru eventuale reviewuri viitoare recomand si castile de la Mpow, in special H5 si H10. Calitate buna de sunet la pret corect si cu ANC entry-level.

Lasa-ne un comentariu: