lab501.ro

Review – Tronsmart Element Force SoundPulse

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 7 May, 2019.

Tronsmart LAC-10

 
Daca le-am dedicat un articol celor de la Tronsmart, m-am gandit ca nu ar strica sa va povestesc si despre cateva produse ale acestora care nu au cum sa beneficieze de un review separat. In primul rand, ma refer la cablul Tronsmart LAC-10, in esenta un cablu USB -> micro-USB matisat, cu o lungime de 1.2m, echipat cu doua adaptoare, mai precis un adaptor micro-USB -> Lightning si un adaptor micro-USB -> USB Type-C.

Chiar daca nu este un produs… “glorios”, eu personal am descoperit de multe ori nevoia unui astfel de cablu, pentru a incarca diverse echipamente in deplasare. De exemplu, telefonul meu se incarca printr-un cablu USB-C, castile pe care le folosesc in fiecare zi (Airpods) se incarca printr-un cablu Lightning, iar marea majoritate a boxelor portabile se incarca printr-un cablu micro-USB.

Caz in care un cablu ca Tronsmart LAC-10 imi este mai mult decat util in vacante, sau in momentul in care calatoresc in alte tari. Tronsmart LAC-10 Este disponibil pe mai multe site-uri din China, pentru un pret de aproximativ 10 USD.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Tronsmart Element Force SoundPulse

  1. mNiosu a scris pe:

    Am de juma’ de an varianta mai veche, Tronsmart Element Mega (disponibila si pe la noi) care in esebta are cam aceleasi componente interne in alt for constructiva si fara certificare IP. Surpinzator de puternica iar sunetul de calitate foarte buna daca nu esti audifil inrait. As risca sa zic ca este pestre JBL Flip la putere si foarte apropiat la fidelitate intr-o carcasa mai mica si la jumatate de pret. Cu doua puse in stereo deja poti da o mica petrecere. :)
    Recomand cu incredere.
    Mersi de review Monstru. Chiar merita sa fie cunoscuti cei la Tronsmart. Ofera produse de calitate peste medie la un pret corect.
    Pentru eventuale reviewuri viitoare recomand si castile de la Mpow, in special H5 si H10. Calitate buna de sunet la pret corect si cu ANC entry-level.

Lasa-ne un comentariu: