lab501.ro

Review – Tronsmart Element Force SoundPulse

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 7 May, 2019.

Concluzii

 
Tronsmart sunt o companie tanara, dar care incearca sa ofere produse cu un bun raport calitate / pret, de la accesorii utile pentru marea majoritate a utilizatorilor (LAC10 si CTHA1) si pana la produse care adreseaza o categorie specifica de utilizatori, cum ar fi Tronsmart Element Force SoundPulse.

Evident, nu discutam despre un produs Creative , UE sau JBL, insa chiar si asa Tronsmart Element Force SoundPulse reuseste sa impresioneze, in primul rand prin putere si in al doilea rand prin profunzimea frecventelor joase, fiind un adevarat centru portabil al petrecerii.

Frecventele medii si inalte sunt redate destul de corect, insa soundstange-ul este putin cam limitat din punctul meu de vedere, in special tinand cont ca avem de-a face cu o boxa destul destul de puternica (40W), de dimensiuni medii. Desigur, la aproximativ 230RON Tronsmart Element Force SoundPulse nu este un produs dedicat audiofililor, insa poate asigura cu brio fundalul sonor in timpul unei petreceri la piscina, pe bicicleta sau pe partie.

Evident, la capitolul putere si bass nu avem de ce sa ne plangem, Tronsmart Element Force SoundPulse fiind un adevarat boom-box care va atrage cu siguranta privirea celor din jur. De fapt, s-ar putea sa atraga prea multe priviri, asa ca ar fi indicat sa reglati volumul in concordanta cu locul in care va aflati.

Partea buna este ca avem de-a face cu o boxa rezistenta la intemperii, usor de transportat, prin urmare o veti putea lua cu voi peste tot, de la mare la piscina si pana pe partie sau in creierul muntilor. Per total… un produs cu un raport calitate / pret corect si dotari de care unii dintre noi chiar avem nevoie.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Tronsmart Element Force SoundPulse

  1. mNiosu a scris pe:

    Am de juma’ de an varianta mai veche, Tronsmart Element Mega (disponibila si pe la noi) care in esebta are cam aceleasi componente interne in alt for constructiva si fara certificare IP. Surpinzator de puternica iar sunetul de calitate foarte buna daca nu esti audifil inrait. As risca sa zic ca este pestre JBL Flip la putere si foarte apropiat la fidelitate intr-o carcasa mai mica si la jumatate de pret. Cu doua puse in stereo deja poti da o mica petrecere. :)
    Recomand cu incredere.
    Mersi de review Monstru. Chiar merita sa fie cunoscuti cei la Tronsmart. Ofera produse de calitate peste medie la un pret corect.
    Pentru eventuale reviewuri viitoare recomand si castile de la Mpow, in special H5 si H10. Calitate buna de sunet la pret corect si cu ANC entry-level.

Lasa-ne un comentariu: