lab501.ro

Review – Tronsmart Element Force SoundPulse

Scris de: , in categoria: Featured, Gadget, in 7 May, 2019.

Tronsmart CTHA1

 
Un alt dispozitiv util, in special pentru cei care folosesc in fiecare zi un ultraportabil, este HUB-ul USB-C 6-1 Tronsmart CTHA1 (~ 50 RON). Acesta se conecteaza la notebook-ul nostru cu ajutorul cablului USB-C atasat si ofera 2 conectori USB 3.1 (5Gbps), un conector HDMI 2.0 (4K60Hz), un card reader (SD si micro-SD) si un conector USB Type-C.

Tronsmart CTHA1 este util atat in momentul in care utilizam un Yoga 730 13″, de exemplu, care este dotat cu doi conectori USB-C si un conector USB, dar mai ales in cazul in care discutam despre ultraportabile mai noi, cum ar fi Yoga S940, care este echipat cu 3 conectori USB-C.

Practic, putem utiliza Tronsmart CTHA1 atat pentru a conecta un mouse, o tastatura si un display, dar si pentru transfer de date de pe stick sau card. Singura functie cu care producatorul se lauda si in practica nu functioneaza este Power Delivery prin portul USB-C (max 60W). Chiar daca adaptorul la priza al majoritatii modelelor Yoga are 45W, nu am reusit incarca laptop-ul prin Tronsmart CTHA1.

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Tronsmart Element Force SoundPulse

  1. mNiosu a scris pe:

    Am de juma’ de an varianta mai veche, Tronsmart Element Mega (disponibila si pe la noi) care in esebta are cam aceleasi componente interne in alt for constructiva si fara certificare IP. Surpinzator de puternica iar sunetul de calitate foarte buna daca nu esti audifil inrait. As risca sa zic ca este pestre JBL Flip la putere si foarte apropiat la fidelitate intr-o carcasa mai mica si la jumatate de pret. Cu doua puse in stereo deja poti da o mica petrecere. :)
    Recomand cu incredere.
    Mersi de review Monstru. Chiar merita sa fie cunoscuti cei la Tronsmart. Ofera produse de calitate peste medie la un pret corect.
    Pentru eventuale reviewuri viitoare recomand si castile de la Mpow, in special H5 si H10. Calitate buna de sunet la pret corect si cu ANC entry-level.

Lasa-ne un comentariu: