lab501.ro

Review – Tronsmart Encore Spunky Buds

Scris de: , in categoria: Periferice, in 16 July, 2019.

Prezentare

 

Tronsmart Encore Spunky Buds sunt livrate in ambalajul specific producatorului, in pachet fiind incluse manualul utilizatorului, un cablu USB->Micro USB, precum si 2 perechi de ear-tips (S si L), castile fiind echipate implicit cu accesorii M.

Din punct de vedere al formei si dimensiunilor, cutia de transport este ceva mai voluminoasa decat am vazut in cazul castilor Apple si 1MORE, in special datorita formei . Pe latura din fata gasim butonul cu ajutorul caruia deschidem capacul, in timp ce conectorul micro USB pentru incarcare este pozitionat pe latura din spate, iar led-urile care ne indica nivelul de incarcare sunt pozitionate pe latura din stanga.

Fiecare casca se aseaza perfect in locul ei in carcasa, incarcarea realizandu-se cu ajutorul celor doua contacte aurite pozitionate pe latura inferioara a incintei castii. Fiecare casca este alcatuita dintr-o incinta de plastic, in care sunt dispuse antena, chipset-ul si acumulatorul, precum si o incinta conica, in care este dispusa membrana.

In jurul acestei incinte este montata o piesa de cauciuc care asigura fixarea castii in ureche, in cazul modelului Tronsmart Encore Spunky Buds aceasta avand o dimensiune universala. In capatul incintei este montata partea care intra in ureche, adica “ear-tip”. Practic, in pachet gasim in total 3 dimensiuni pentru ear-tips, utilizatorul putand customiza dimensiunea castilor in functie de dimensiunile urechii.

Pentru control, putem utiliza comenzi vocale, daca avem asistentul (Siri) activat pe telefon, sau putem utiliza butonul de tip touch pozitionat pe fiecare casca. In modul auditie muzicala, o apasare inseamna play / pauza iar doua apasari inseamna urmatoarea piesa.

In mod convorbire, cu o apasare acceptam sau incheiem convorbirea, iar cu doua apasari respingem apelul. Nu in ultimul rand, pe exteriorul fiecarei casti gasim un led de stare care ne indica nivelul de incarcare al bateriei, precum si starea conexiunii bluetooth.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: