lab501.ro

Review – Apple AirPods + Baseus ACGS-A06 & Baseus ACGS-A07

Scris de: , in categoria: Featured, Periferice, in 3 May, 2018.

Apple Airpods

 
Apple Airpods sunt livrate in ambalajul elegant, minimalist, specific produselor Apple. In pachet gasim cutia pentru transport, castile, manualul utilizatorului si un cablu USB -> Lightning, cu ajutorul caruia incarcam cutia / castile.

Atat cutia de transport, cat si castile, urmeaza linia de design caracteristica Apple, bazata pe linii curbe si utilizarea unei teme monocrome. Simplitatii design-ului se adauga calitatea constructiei, fiecare detaliu fiind indelung studiat – daca va jucati cu balamaua care fixeaza capacul cutiei o sa intelegeti ce spun, rezistenta fiind perfecta – nici prea ridicata, nici prea scazuta.

Un alt aspect este diferenta fata de alte casti de acest gen dispozibile pe piata. Vedeti voi, alternative exista, de la brand-uri cunoscute, cum ar fi Sony, Jabra, Onkyo sau Bang & Olufsen. Chiar daca discutam despre acelasi segment de pret, sau chiar un segment superior, in cazul modelului Bang & Olufsen, Apple Airpods sunt diferite datorita unei decizii de design. Astfel, pe langa casca propriu zisa, care intra in ureche, Airpods au o “codita”, care continua in partea inferioara.

Datorita pozitionarii acumulatorilor si chip-urilor Bluetooth in aceasta prelungire, incinta care intra in ureche este utilizata aproape in intregime pe post de camera de rezonanta, Airpods oferind un soundstage ceva mai larg, dar si un bass destul de puternic. Desigur, o parte din aceasta incinta este ocupata de senzori, insa acestia au dimensiuni destul de reduse.

Per total, Apple Airpods nu au doar un feeling de produs high-end, datorita calitatii constructiei, ci si un feeling diferit fata de celelalte solutii similare de pe piata, datorita design-ului.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Apple AirPods + Baseus ACGS-A06 & Baseus ACGS-A07

Lasa-ne un comentariu: