lab501.ro

ASUS Slider

Scris de: , in categoria: Tablete, in 12 December, 2011.

Concluzii

Daca ar fi sa exprim intr-un singur cuvant ASUS Slider acesta ar fi experiment. Spun asta pentru ca ASUS, cred eu, a facut in exercitiu de design, un test al pietei daca vreti pentru a identifica ce build de tableta complexa poate satisface mai bine utilizatorii. Avand experienta a doua tablete ce au tinut anul acesta capul de afis, Slider si Transformer, pot spune ca dupa parerea mea Transformer a castigat destul de detasat titlul de “future model of tablet” pentru ASUS. Are doua atuuri in fata lui Slider: poate fi ori tableta simpla ori netbook, asta lasandu-se la alegerea utilizatorului iar in al doilea rand aditia tastaturii aduce in plus si durata extinsa de viata a bateriei si conectivitate extinsa.

In alta ordine de idei am avut astazi in test o tableta solida, performanta care s-a achitat cu brio de toate testele pe care i le-am conceput. Mi-a placut cum a fost gandit slide-ul si mi-a mai placut rigiditatea si calitatea materialelor. Tastatura de asemenea a fost extrem de bine conceputa si executata feedback-ul obtinut la apasarea acestora fiind extrem de bun. Nu mi-a placut insa greutatea si grosimea destul de mari pentru o tableta.

In final pot spune ca a fost un exercitiu interesant, fara viitor insa, dupa cum pare sa ne confirme si ASUS prin apropiata lansare a Asus Transformer 2. Va fi interesant sa vedem daca va exista pe viitor un Slider 2, desi cred ca in momentul de fata grosimea si greutatea trebuie sa fie din ce in ce mai importante in produsele lansate in viitor din categoria tablete. Portabilitea este si va ramane factorul decisiv in alegerea oricarui model de tableta, sau daca vreti in alegerea oricarui dispozitiv mobil.

Asus Slider poate fi gasita in magazinele online la pretul de 2.199 lei.

Comentarii

Un comentariu la: ASUS Slider

  1. ferike a scris pe:

    1. nu va exista un transformer 2. Va exista insa un transformer prime :)

    2. transformer si slider nu vor disparea, cel putin nu pt moment, vor coexista cu prime, ele urmand sa devina segmentul de mainstream iar prime va targeta direct zona de premium.

Lasa-ne un comentariu: