lab501.ro

Review – Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 8 June, 2021.

Constructie si dotari

 
Xiaomi Redmi Note 10 Pro este comercializat pentru 1499 RON, dar cu siguranta nu arata asta, design-ul ducandu-ne cu gandul la un flagship. Astfel, avem de-a face cu un display plat, acoperit de un strat de sticla Gorilla Glass 5, colturi rotunjite, laterale din plastic si un spate usor curbat, construit de asemenea din sticla.

Butoanele de control (Power, Volum +/-) sunt dispuse pe partea dreapta, butonul Power ascunzand si senzorul de amprenta, laterala stanga adapostind tavita SIM-urilor. Xiaomi Redmi Note 10 Pro este echipat cu un difuzor principal pentru convorbiri, pozitionat deasupra ecranului, in timp ce pentru difuzorul secundar avem de-a face cu o configuratie stereo, cu un difuzor pozitionat pe latura inferioara, in dreapta conectorului USB-C si un difuzor pozitionat pe latura superioara, intre microfonul secundar si jack-ul audio.

La fel ca si in cazul lui Xiaomi Mi 10 Pro 5G, avem de-a face cu un difuzor pentru convorbiri, respectiv doua difuzoare pentru modul speaker, auditie muzicala, vizionare materiale video, dimensiunile si tipul display-ului aducandu-ne de asemenea aminte de Mi 10 Pro.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: