lab501.ro

Review – Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 8 June, 2021.

Concluzii

 
Xiaomi este unul dintre cei mai activi producatori in ultimii ani, lansand nenumarate modele pentru fiecare segment de piata, ceea ce le-a permis o abordare polivalenta, indiferent de palierul de pret abordat. Astfel, avem de-a face cu o oferta incredibil de bogata, in care mai multe modele ale companiei sunt comercializate in acelasi segment de pret, fiecare oferind o combinatie diferita de dotari.

In cazul lui Xiaomi Redmi Note 10 Pro, de exemplu, avem de-a face cu un chipset din segmentul entry, care ofera suficiente performante in marea majoritate a situatiilor, dar nu este neaparat cel mai potrivit pentru gaming intensiv. Pe de alta parte, utilizarea acestui chipset i-a permis producatorului sa foloseasca un display dintr-o categorie de pret superioara, acelasi lucru fiind valabil si pentru solutiile utilizate in cazul camerelor.

Astfel, Xiaomi Redmi Note 10 Pro exceleaza la capitolul display si camera, oferind de asemenea o autonomie convingatoare, toate acestea fiind complementate de un design elegant si un pret echilibrat. Practic, daca display-ul si camera sunt importante pentru voi, asa cum este de altfel cazul unui numar ridcat de utilizatori, Xiaomi Redmi Note 10 Pro ofera un raport calitate / pret impresionant.

Cat despre abordarea polivalenta despre care discutam mai devreme, ei bine, in momentul de fata avem in teste un alt telefon al companiei, pozitionat similar din punct de vedere al pretului, care utilizeaza o configuratie ceva mai modesta pentru camere, dar este echipat cu un chipset incredibil de puternic. Si vom discuta despre el chiar in zilele care urmeaza.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: