lab501.ro

Review – Redmi Note 12 Pro+ 5G

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 11 May, 2023.

Redmi Note 12 Pro+ 5G

 
Anul acesta notebook-urile au intrecut in popularitate smartphone-urile pe NEXT, insa diferenta este destul de mica (doar un articol pana acum), pentru ca producatorii din ambele categorii au fost foarte harnici si au lansat o multitudine de produse in prima parte a acestui an. Totusi, mai exista o diferenta si anume faptul ca la capitolul smartphone-uri am testat doar varfuri de gama in 2023, restul articolelor din aceasta categorie fiind dedicate comparativelor foto sau jurnalelor foto de calatorie.

Ei bine, dupa ce am vazut cum arata flagship-urile Huawei, Samsung, OnePlus si Xiaomi, astazi a venit momentul sa testam si un telefon mainstream lansat in 2023, iar pentru asta am ales un model aparte, care se remarca prin cateva dotari pe care nu le-am mai intalnit pana acum in aceasta gama de pret.

Asa cum stiti, cei de la Xiaomi au lansat recent seria Redmi Note 12 in Romania, aceasta fiind alcatuita dintr-un model 4G accesibil (Redmi Note 12), respectiv 3 modele 5G (Redmi Note 12 5G, Redmi Note 12 Pro 5G si Redmi Note 12 Pro+ 5G). Practic, discutam despre o serie care acopera o gama larga de nevoi si posibilitati, cu preturi cuprinse intre 999 RON si 2299 RON in functie de promotiile care sunt active in acel moment.

Noi am ales pentru testul de astazi varful de gama al seriei Redmi Note 12, mai precis modelul Redmi Note 12 Pro+ 5G, deoarece acesta este o pasare rara in peisajul smartphone-urilor actuale, aducand o serie de dotari foarte interesante. Pentru ca dupa cum v-am mai povestit pe NEXT, a fost o perioada in care producatorii incercau sa ofere telefoane de tip flagship killer, echipate cu acelasi chipset ca si varfurile de gama ale momentului.

Si daca acestea sunt absolut minunate pentru cei care se joaca mult pe telefon, adevarul este ca majoritatea utilizatorilor nu au nevoie de cel mai puternic chipset. Pe de alta parte, performanta camerei este importanta pentru un numar din ce in ce mai mare de utilizatori si nu multi producatori au lansat modele mainstream accesibile care sa se remarce prin aceasta dotare, nu prin chipset. Ei bine, Redmi Note 12 Pro+ 5G este exact un astfel de telefon si veti vedea imediat si de ce.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: