lab501.ro

Review – Redmi Note 12 Pro+ 5G

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 11 May, 2023.

Concluzii

 
Si uite asa, dragii monstrului, am testat primul smartphone non-flagship pe anul acesta, desi la capitolul camera exista probabil varfuri de gama de la unii producatori care nu se ridica la inaltimea lui Redmi Note 12 Pro+ 5G. Spun asta pentru ca Xiaomi au utilizat un senzor principal excelent, ceea ce ii confera telefonului titlul de cel mai bun shooter din categoria mainstream, adica exact tipul de telefon pe care il cautam de ceva timp.

Pentru ca vedeti voi, nu toata lumea are nevoie de cel mai puternic chipset, procentul celor care se joaca titluri solicitante fiind infim fata de marea masa a utilizatorilor si casual gamerilor de pe telefon. Ce-i drept, exista si oameni care nu prea folosesc camera de pe telefon, deci modelele echipate cu un chipset de top si o camera oarecare au publicul lor tinta.

Pe de alta parte, sunt ferm convins ca exista mult mai multi utilizatori care isi doresc o camera de calitate, dar nu sunt dispusi sa plateasca si pentru celelalte functii ale unui flagship, iar Redmi Note 12 Pro+ 5G li se adreseaza chiar lor. Si chiar daca principalul punct de atractie este camera principala, nu putem sa nu remarcam faptul ca Xiaomi au utilizat un display excelent, precum si o solutie de incarcare ultra-rapida, ceea ce iarasi nu intalnim prea des in aceasta gama de pret.

Pachetul este completat in mod fericit de design-ul curat si ingrijit, respectiv de sistemul de operare aerisit, Redmi Note 12 Pro+ 5G fiind per total un telefon care ofera un raport calitate / pret excelent, precum si o camera principala cu performante solide. Pentru ca la 1999 RON, nu cred ca exista telefoane care sa reuseasca sa se apropie macar de Redmi Note 12 Pro+ 5G la acest capitol.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: