lab501.ro

Redmi Note 13 Pro+ 5G – Part I – Specificatii, prezentare, performanta

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 23 January, 2024.

Redmi Note 13 Pro+ 5G

 
Fara NDA-uri, viata e pustiu… gluma, gluma, dar exista un sambure de adevar in aceasta afirmatie. Pana la urma, unul dintre motivele care au stat la baza deciziei de a fonda LAB501 a fost dorinta de a avea o publicatie “ca afara”, care publica review-urile in momentul lansarii, ceea ce publicatiile clasice din presa scrisa evident nu puteau face, din motive care tin de logistica.

Poate si de aceea ne-am concentrat serios asupra acestui aspect, devenind singura publicatie hardware din Romania care acopera toate lansarile importante la NDA de mai bine de 16 ani de zile, drept urmare nu exista nici un motiv sa nu acordam aceeasi atentie NDA-urilor pe NEXT, nu-i asa? Desigur, in momentul in care discutam despre telefoane mobile, de exemplu, exista multe alte considerente la mijloc, care nu permit aceeasi abordare, cum ar fi preferinta unor producatori, de exemplu, pentru lansari locale decalate.

Asta nu inseamna insa ca nu avem si aici parte de lansari peste lansari, chiar daca nu se intampla mereu, asa cum este cazul procesoarelor si al placilor video. Chiar anul acesta am discutat deja despre seria Galaxy S24 de la Samsung, iar acum a venit momentul sa discutam despre un alt producator, cunoscut pentru produsele sale prietenoase cu portofelul.

Este vorba despre Redmi, cu a lor serie Redmi Note, pe care o urmarim de la Redmi Note 8T incoace. Astfel, pana acum v-am povestit despre Redmi Note 8T, Redmi Note 9 pro, Redmi Note 10 Pro, Redmi Note 11S si Redmi Note 12 Pro+ 5G, acesta din urma numarandu-se printre telefoanele care chiar au reusit sa ma impresioneze anul trecut.

Motiv pentru care am urmarit cu atentie stirile legate de lansarea seriei Redmi Note 13, iar in momentul in care Redmi Note 13 Pro+ 5G si-a facut aparitia in laborator inainte de NDA, de-abia asteptam sa il testez. Desigur, acest lucru s-a intamplat cu putin timp inainte de lansarea efectiva, motiv pentru care articolul va fi impartit in doua parti, pentru a avea suficient timp sa testam camera si autonomia asa cum se cuvine.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: