lab501.ro

Review – realme 12+ 5G

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 22 May, 2024.

Constructie si dotari

 
realme 12+ 5G este disponibil in doua versiuni, mai precis Pioneer Green si Navigator Beige, ambele avand spatele acoperit cu un strat de piele sintetica. Noi am primit la teste versiunea verde si trebuie sa recunosc ca aceasta arata foarte bine, cu mult peste gama de pret din care face parte telefonul.

Telefonul se indeparteaza usor de linia de design introdusa pe modelele Pro, atat spatele, cat si lateralele, fiind plate. Practic, avem de-a face cu un sasiu din plastic, acoperit cu piele pe partea din spate, respectiv sticla securizata Asahi pe latura din fata, cu colturi rotunjite si o grosime foarte redusa (7.87mm).

Butoanele sunt dispuse clasic, butonul Power si butoanele Volum +/- fiind dispuse pe latura dreapta, in timp ce tavita SIM-urilor, microfonul principal, conectorul USB-C si unul dintre difuzoare sunt dispuse pe latura inferioara. Latura superioara adaposteste microfonul secundar si conectorul audio, in timp ce difuzorul principal este pozitionat in rama ecranului. Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionez faptul ca realme 12+ 5G este certificat pentru rezistenta la intemperii, mai precis certificare IP54.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: