lab501.ro

Review – realme 12+ 5G

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 22 May, 2024.

realme 12+ 5G

 

Asa cum am vazut in ultimii ani, realme au o prezenta puternica in Romania, argumentata de seriile de telefoane cu un raport calitate / pret foarte bun, care tintesc segmentul mainstream. Pana acum v-am povestit despre realme 8 5G, realme GT 5G si realme 11 PRO+ 5G, iar anul acesta cei de la realme au lansat seria 12, alcatuita din mai multe modele (realme 12X, realme 12, realme 12+ 5G, realme 12 Pro si realme 12 Pro+), cu preturi cuprinse intre 899 si 2499 RON.

Desigur, in ultimii ani noi am testat mai multe tipuri de telefoane interesante, pe langa clasicele flagship-uri. Astfel, initial ne-am concentrat asupra telefoanelor cu pret accesibil si chipset high-end, apoi am aruncat o privire asupra modelelor cu o performanta ridicata a camerei, dar un pret de cateva ori mai mic decat ceea ce vedem in cazul flagship-urilor – acesta a fost, de exemplu, cazul lui realme 11 PRO+ 5G.

De aceasta data insa, ne-am hotarat sa abordam un alt segment de pret si sa vedem cum se prezinta un telefon accesibil (~250 EURO) la mijlocul lui 2024. Iar in acest scop am testat realme 12+ 5G, care se lanseaza oficial astazi in tara noastra. In fond, nu toata lumea isi permite un flagship, sau un smartphone mainstream, iar pe de alta parte nu toata lumea are nevoie de un flagship sau de un smartphone mainstream, drept urmare sunt chiar curios cum au evoluat lucrurile in ultimii ani si cum se prezinta un model entry-level lansat anul acesta.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: