lab501.ro

Review – Realme 8 5G

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 12 May, 2021.

Realme 8 5G

 
In urma cu un an de zile va povesteam pentru prima oara despre BBK Electronics Corporation, o companie fondata in 1998, in Chang’an, Dongguan, care a fost in primul trimestru al anului 2017 al doilea cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, dupa Samsung, comercializand intr-un singur trimestru 56.7 milioane de smartphone-uri. De atunci, compania ocupa in mod constant pozitia cu numarul 3 in topul producatorilor de smartphone-uri, datorita celor 5 brand-uri din portofoliu, mai precis OPPO, OnePlus, Realme, Vivo si IQOO.

Strategia companiei s-a bazat intotdeuna pe principalul brand din portofoliu, OPPO, de aici fiind alesi cei care au fondat celelalte brand-uri, cum ar fi Pete Lau si Carl Pei, in cazul OnePlus, sau Sky Li, in cazul brand-ului mainstream Realme. Acesta a fost Vice Presedinte OPPO si director al diviziei globale OPPO, inainte de parasi compania in 2018, pentru a fonda Realme. Primul telefon, Realme 1, a fost lansat in Mai 2018, producatorul adresandu-se initial pietei din India. A urmat lansarea in China, in Mai 2019, respectiv in Europa, in Iunie 2019, 2020 fiind anul in care Realme au intrat oficial si pe piata din Romania.

Anul acesta, Realme a devenit cel de-a treilea brand din portofoliul BBK Electronics care a organizat lansari locale, primul produs cu o data de lansare oficiala pentru piata din Romania fiind Realme 8 5G, lansat la nivel global pe 28 Aprilie. Ei bine, Realme 8 5G se lanseaza oficial in Romania incepand de astazi si ar trebui sa fie deja disponibil in marea majoritate a magazinelor partenere.

Discutam despre un smartphone entry-level, care ar trebui sa fie comercializat pentru ~ 1029 / 1129 RON, in functie de stocare, ceea ce il face unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri 5G comercializate in Romania in momentul de fata, motiv pentru care, evident, ne-a atras si noua atentia.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Realme 8 5G

Lasa-ne un comentariu: