lab501.ro

realme 11 Pro+ 5G – Part I – Specificatii, prezentare, performanta

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 20 June, 2023.

realme 11 Pro+ 5G

 
Ehehei, dragii monstrului, fost-am noi plecati prin lume si multe locuri si lucruri am mai vazut, de la temple si cascade si pana la cele mai noi lansari de la Computex. Si daca despre Computex v-am povestit pe larg, urmeaza sa discutam in curand si despre latura relaxanta a acestei calatorii, in cateva episoade de tip Anatomie tehnica, marca LAB501. Mai intai avem insa de sortat cateva mii de poze pe aceasta tema…

Pana atunci insa, ne-am intors la birou si am gasit multe noutati care de-abia asteapta atentia noastra, iar prima noutate de acest gen este chiar un telefon, care se lanseaza astazi la nivel global, dupa ce a vazut lumina zilei in China, in urma cu o luna. Este vorba despre realme 11 Pro+ 5G, un mid-range interesant de la un producator care ne-a atras atentia in trecut prin cateva modele potrivite pietei din Romania, cum ar fi realme 8 5G, sau fiorosul realme GT 5G.

De ce interesant? Pentru ca realme 11 Pro+ 5G incearca sa ofere un echilibru optim intre performanta si pret, punand accentul pe o camera principala performanta, bazata pe binecunoscutul senzor de 200MP Samsung ISOCELL HP3, condimentata cu diverse tehnologii utile, cum ar fi Super OIS, Super Nightscape, SuperGroup Portrait, Moon Mode sau Handheld starry sky mode. Aceasta este integrata intr-un smartphone subtire si elegant, cu un design iesit din comun, iar intreg pachetul va fi oferit pentru un pret atragator, ba chiar avem parte si de oferta speciala de lansare.

Cert este ca realme 11 Pro+ 5G are cu ce sa atraga privirile pasionatilor, motiv pentru care se bucura de toata atentia noastra. Si in conditiile in care noi am fost plecati, deci l-am primit destul de aproape de lansare, am impartit articolul in doua parti, una dedicata specificatiilor, design-ului si performantei, iar cea de-a doua camerei, autonomiei si altor aspecte care necesita o testare mai indelungata.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: