lab501.ro

Review – realme 12+ 5G

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 22 May, 2024.

Concluzii

 
Pana in momentul de fata, in 2024 am testat 3 flagship-uri si un mid-range, realme 12+ 5G fiind cu siguranta cel mai accesibil telefon pe care il testam anul acesta. Ce-i drept, in Romania va fi comercializata varianta cea mai dotata, cu 12GB memorie si 512GB spatiu de stocare, dar chiar si asa realme 12+ 5G este cel mai accesibil telefon pe care l-am testat in ultimii doi ani, drept urmare este lesne de inteles ca eram curios ce ii poate pielea. Cel mai probabil mezinul familiei ar fi fost comercializat pentru 1299 RON, insa fiecare producator isi alege cu grija seria de produse, in functie de specificul tarii in care acestea vor fi comercializate, iar pe noi ne intereseaza ce vom gasi efectiv in piata.

Ei bine, realme 12+ 5G puncteaza decisiv la capitolul aspect, fiind un smartphone care arata mult mai costisitor decat este de fapt, autonomia, rezistenta la intemperii si performanta camerei principale fiind de asemenea peste ceea ce vedem de obicei in aceasta gama de pret. Pentru ca asa cum spuneam si la inceputul acestui articol, tehnologia este din ce in ce mai scumpa, insa, pe de alta parte, dotarile pe care incepem sa le primim pentru sume de genul 1799 RON sunt din ce in ce mai impresionante.

Desigur, chipset-ul MediaTek nu reuseste sa impresioneze, insa nici nu avem nevoie de asa ceva in cea mai mare parte a timpului, realme 12+ 5G oferind o experienta fluida in utilizarea zilnica. De asemenea, acumulatorul generos dimensionat ne asigura suficient timp departe de priza si daca se intampla cumva sa ramanem fara baterie in timpul zilei, incarcarea SUPERVOOC de 67W ne va oferi un nivel de 50% incarcare a acumulatorului, in mai putin de 20 de minute.

Nu in ultimul rand, display-ul mare, luminos, puncteaza din plin la capitolul ergonomie, iar prezenta Simple Mode il recomanda chiar si persoanelor mai in varsta, cu probleme de vedere. Iar camera principala este cireasa de pe tort, oferind o performanta foarte buna, tinand cont de gama de pret din care face parte telefonul. Per total as spune ca realme 12+ 5G ofera un pachet bine inchegat de dotari, precum si un bun raport calitate / pret.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: