lab501.ro

Review – nubia Focus Pro 5G

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 2 July, 2024.

Constructie si dotari

 
Privit din fata, nubia Focus Pro 5G are un design clasic, usor invechit, cu un ecran plat, acoperit de sticla, sasiul fiind construit din policarbonat (plastic), cu laturi drepte, usor rugoase. Pe langa butoanele si conectorii dispusi clasic (power+amprenta pe partea dreapta, volum +/- pe partea stanga, microfon principal, difuzor si conector USB-C pe latura inferioara, respectiv microfon secundar dispus pe latura superioara), telefonul are si cateva caracteristici specifice.

Ma refer la butonul capacitiv pentru declansarea camerei foto, dispus in zona inferioara a laturii drepte, acolo unde vom tine degetul aratator in momentul in care fotografiem in mod landscape, respectiv un slider care deschide aplicatia camerei (si caruia putem, desigur, sa ii atribuim o alta functie, daca ne dorim asta).

De altfel, in momentul in care privim telefonul din spate, este cat se poate de clar ca accentul este pus pe camera, aceasta fiind integrata intr-o insula rotunda de dimensiuni impresionante, camera principala fiind dispusa in mijloc, flancata de camera ultra-wide si senzorul de profunzime, in timp ce flash-ul este dispus deasupra. Noi am primit la teste varianta neagra, insa exista si o varianta crem, cu spatele acoperit de piele ecologica.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: