lab501.ro

Review – Nokia 8 Sirocco

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 10 September, 2018.

Constructie si dotari

 
Nokia au iesit intotdeuna in evidenta prin calitatea constructiei, telefoanele Windows Phone din seria Lumia fiind apreciate din acest punct de vedere chiar si de catre utilizatorii de Android. Prin urmare, era de asteptat ca si varful de gama Android al celor de la Nokia sa impresioneze la capitolul design, ceea ce acesta reuseste din plin. Desigur, nu inteleg de ce Nokia nu au utilizat o linie de design ceva mai apropiata de cea a seriei Lumia, preferand sa utilizeze un display de tip edge, cu margini curbate, insa telefonul nu este mai putin elegant din acest motiv – doar are mai putina personalitate.

Asta nu inseamna insa ca nu avem de-a face cu un telefon elegant – din contra chiar, Nokia 8 Sirocco este o adevarata bijuterie invelita in sticla (asa ca nu uitati sa utilizati protectia din silicon inclusa in pachet, sau o alta carcasa de protectie mai pe placul vostru).

Constructia este destul de clasica, butoanele Power si volum +/- fiind dispuse pe latura din dreapta, tavita SIM-ului pe latura din stanga, iar conectorul USB Type-C, microfonul principal si difuzorul secundar pe latura inferioara.
 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Nokia 8 Sirocco

 1. SeniL a scris pe:

  2900 de lei pt sd835 este imens, când există Asus ZenFone 5z cu sd 845 și Xiaomi Pocofone F1 la un preț mult mai mic,prețul trebuie ajustata rapid daca vor sa vanda câteva bucăți.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Chinezarii cu acelasi chipset sunt destule, dar telefonul nu se rezuma doar la chipset, iar Asus si Pocofone nu sunt chiar Nokia…

 3. Emil Alexandru a scris pe:

  Puteti pune si o poza a telefonului cu ecranul pornit?

 4. Cristian a scris pe:

  L-am cumpărat chiar în momentul apariției în magazinele din România la un preț un pic mai mare decât cel afișat.
  Ce pot să spun după câteva luni de utilizare?
  Că bate lejer S8-ul de la Samsung. Desigur, asta e părere personală.

Lasa-ne un comentariu: