lab501.ro

Review – Nokia 8 Sirocco

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 10 September, 2018.

Concluzii

 
Nokia 8 Sirocco confirma ceea ce am intuit in momentul in care am testat 7 Plus – producatorul este dedicat productiei de smartphone-uri Android de calitate, iar acest lucru este cat se poate de evident, Nokia 8 Sirocco fiind unul dintre cele mai puternice, aratoase si generoase din punct de vedere al autonomiei smartphone-uri high-end disponibile in momentul de fata pe piata.

Desigur, acest lucru vine cu un pret pe masura, dar care nu este deloc iesit din comun prin comparatie cu preturile practicate de catre ceilalti producatori consacrati.

Personal am fost placut impresionat de noul varf de gama de la Nokia, iar daca in viitor se va lucra putin mai mult la capitolele camera si design, atunci discutam cu siguranta despre un competitor de temut pentru Samsung si Huawei, numele Nokia avand inca o rezonanta puternica pentru multi utilizatori de telefoane mobile la nivel global, in timp ce produsele au cu siguranta calitatile necesare pentru a atrage atentia publicului.
 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Nokia 8 Sirocco

 1. SeniL a scris pe:

  2900 de lei pt sd835 este imens, când există Asus ZenFone 5z cu sd 845 și Xiaomi Pocofone F1 la un preț mult mai mic,prețul trebuie ajustata rapid daca vor sa vanda câteva bucăți.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Chinezarii cu acelasi chipset sunt destule, dar telefonul nu se rezuma doar la chipset, iar Asus si Pocofone nu sunt chiar Nokia…

 3. Emil Alexandru a scris pe:

  Puteti pune si o poza a telefonului cu ecranul pornit?

 4. Cristian a scris pe:

  L-am cumpărat chiar în momentul apariției în magazinele din România la un preț un pic mai mare decât cel afișat.
  Ce pot să spun după câteva luni de utilizare?
  Că bate lejer S8-ul de la Samsung. Desigur, asta e părere personală.

Lasa-ne un comentariu: