lab501.ro

Review – Nokia 8 Sirocco

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 10 September, 2018.

Nokia 8 Sirocco

 
Stiu, stiu, multi dintre voi asteapta review-ul pentru Galaxy Note 9 – stati linistiti, este pe masa de teste si va primi atentia noastra cuvenita. Pana atunci insa, a venit randul unui alt varf de gama lansat anul acesta sa beneficieze de atentia noastra, chiar daca a fost lansat cu ceva timp in urma, in primavara. Ma refer la Nokia 8 Sirocco, varful de gama de la Nokia, care incearca sa se foloseasca de legenda unui terminal de lux lansat cu multi ani in urma, intr-o era in care ecranul tactil nu prea era prezent pe telefoane.

Ma refer, desigur, la Nokia 8800 Sirocco Edition, faimosul telefon de lux lansat cu 12 ani in urma, de la care noul Nokia 8 imprumuta numele. Paradoxal, dar nu acesta este motivul pentru care discutam astazi despre Nokia 8 Sirocco. Nu… motivul pentru care am decis sa vedem ce are de oferit Nokia in segmentul high-end anul acesta se numeste Nokia 7 Plus, un telefon testat de noi cu ceva timp in urma, care chiar a reusit sa ne impresioneze.

Pe principiul “daca mainstream-ul ne-a impresionat, atunci high-end-ul sigur nu ne va dezamagi”, am luat Nokia 8 Sirocco la intrebari si l-am testat asa cum se cuvine. In fond, utilizatorii au asteptat telefoanele Nokia cu Android aproape o decada, prin urmare nu ar fi politicos din partea noastra sa le trecem cu vederea taman acum, cand au atatea de oferit.

 

Comentarii

4 comentarii la: Review – Nokia 8 Sirocco

 1. SeniL a scris pe:

  2900 de lei pt sd835 este imens, când există Asus ZenFone 5z cu sd 845 și Xiaomi Pocofone F1 la un preț mult mai mic,prețul trebuie ajustata rapid daca vor sa vanda câteva bucăți.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Chinezarii cu acelasi chipset sunt destule, dar telefonul nu se rezuma doar la chipset, iar Asus si Pocofone nu sunt chiar Nokia…

 3. Emil Alexandru a scris pe:

  Puteti pune si o poza a telefonului cu ecranul pornit?

 4. Cristian a scris pe:

  L-am cumpărat chiar în momentul apariției în magazinele din România la un preț un pic mai mare decât cel afișat.
  Ce pot să spun după câteva luni de utilizare?
  Că bate lejer S8-ul de la Samsung. Desigur, asta e părere personală.

Lasa-ne un comentariu: