lab501.ro

Review – Nokia 5.1 Plus

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 10 January, 2019.

Nokia 5.1 Plus

 
Va povesteam in ultimul review publicat anul trecut despre faptul ca o serie de articole ramasesera neterminate, iar alte articole cu NDA se iveau la orizont. Ei bine, ati putut citi deja despre lansarea lui RTX 2060, aceasta fiind prima lansare importanta din 2019, asa ca acum a venit momentul sa terminam si celelalte articole incepute in 2019. Iar unul dintre aceste articole il are ca subiect principal pe Nokia 5.1 Plus, un telefon care incearca sa ofere un raport calitate / pret cat mai atragator.

Asa cum stiti, dupa nefericitele evenimente survenite in urma mariajului nereusit dintre Nokia si Microsoft, brand-ul finlandez a ajuns in portofoliul unei companii dedicate, care a relansat Nokia pe piata, de data aceasta asa cum trebuie, toate modelele ruland sistemul de operare Android.

Daca anul trecut v-am povestit despre varful de gama Nokia 8 Sirocco, respectiv despre mainstream-ul Nokia 7 Plus, astazi a venit momentul sa vedem cum se comporta un smartphone Nokia accesibil, Nokia 5.1 Plus fiind disponibil in magazine pentru preturi care pornesc de la 990 RON.

Si cum acest segment de pret are o importanta semnificativa in tara noastra, am utilizat Nokia 5.1 Plus aproximativ o luna, pentru a vedea ce are de oferit celor care cauta un smartphone accesibil, dar performant. Sa vedem mai intai ce se ascunde sub capota…

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Nokia 5.1 Plus

  1. J.Nicolae a scris pe:

    Ar fii interesant daca ati pune si o poza intr-o lumina foarte slaba cu si fara blitz. Sa ne facem o parere mai corecta asupra camerei.

Lasa-ne un comentariu: