lab501.ro

Review – Nokia 5.1 Plus

Scris de: , in categoria: Featured, Smartphone, in 10 January, 2019.

Concluzii

 
Am salutat revenirea pe piata a celor de la Nokia si mai ales adoptarea sistemului de operare Android, o miscare care ar fi trebuit facuta cu multi ani in urma. Pe de alta parte, chiar daca Nokia a avut o perioada mai grea in trecut, in vremea colaborarii cu Microsoft, aceste vremuri au apus, iar producatorul a revenit in forta, oferind smartphone-uri puternice, cu un bun raport calitate pret, condimentate datorita colaborarii cu Google si Carl Zeiss.

Atat varful de gama, Nokia 8 Sirocco, cat si mainstream-ul Nokia 7 Plus au reusit sa ne impresioneze in mod placut, oferind un pachet echilibrat de dotari pentru pretul cerut. Asa cum era de asteptat, Nokia 5.1 Plus nu putea face exceptie de la aceasta regula, fiind un smartphone cu un raport calitate / pret surprinzator.

Astfel, chiar daca pretul este destul de rezonabil (~990-1050 RON pentru versiunea cu 3GB RAM si 32GB spatiu de stocare), Nokia 5.1 Plus ofera performante suficiente pentru marea majoritate a utilizatorilor, un display de buna calitate si o camera care depaseste ca performante majoritatea telefoanelor din aceasta categorie de pret.

Drept urmare, daca aveti in plan in urmatoarea perioada achizitia unui telefon Android accesibil, incercati in showroom-uri Nokia 5.1 Plus, s-ar putea sa fie pe gustul vostru. Mie personal mi-a placut…

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Nokia 5.1 Plus

  1. J.Nicolae a scris pe:

    Ar fii interesant daca ati pune si o poza intr-o lumina foarte slaba cu si fara blitz. Sa ne facem o parere mai corecta asupra camerei.

Lasa-ne un comentariu: