lab501.ro

Review – Motorola edge30 Neo & Motorola edge30 Fusion

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 8 September, 2022.

Software

 
Motorola edge30 Neo si Motorola edge30 Fusion ruleaza Android 12, experienta navigarii fiind apropiata de cea a utilizarii unei versiuni de Android stock. Desigur, producatorul si-a pus amprenta pe ici, pe colo, insa aspectul interfetei My UX este unul curat si ingrijit, iar posibilitatile de configurare si personalizare sunt multiple, alaturi de aplicatiile specifice, cum ar fi Moto, Ready For, Motorola Notes sau Interactive view, sau functii specifice Motorola, cum ar fi ThinkShield si Custom Shortcut.

Si totusi, un aspect nu poate fi personalizat si mi-as dori sa vad acest lucru rezolvat cat mai rapid printr-un update si ma refer la pozitia butoanelor de navigare. Astfel, putem opta intre navigarea prin gesturi sau utilizarea clasicelor butoane, insa daca optam pentru aceasta varianta nu avem la dispozitie decat o singura configuratie, cu butonul Back pozitionat in stanga.

Sper ca in curand acest lucru sa fie rezolvat, pentru ca in rest, daca locuiti intr-o tara in care telefoanele Pixel nu ajung prea usor, seria Motorola edge30 reprezinta o buna alternativa pentru cei care isi doresc o experienta cat mai apropiata de ceea ce ofera Android stock. Nu in ultimul rand, nu pot sa nu remarc mici detalii, cum ar fi font-ul propriu, denumit Rookery, dezvoltat special pentru My UX.

De asemenea, Motorola acorda o atentie sporita securitatii datelor, atat prin implementarea ThinkShield for Mobile, cat si prin oferirea de update-uri de securitate timp de 4 ani, respectiv prin implementarea Moto Strongbox, un chip fizic separat de chipset, care se ocupa strict de siguranta datelor sensibile de pe telefon.

 
Neo


 
Fusion

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: