lab501.ro

Review – Motorola edge30 Neo & Motorola edge30 Fusion

Scris de: , in categoria: Smartphone, in 8 September, 2022.

Motorola edge30 Neo

 
Cei de la Motorola se alatura curentului sustenabilitatii ridicate, insa nu prin eliminarea incarcatorului din pachet, ci prin utilizarea unui ambalaj usor reciclabil, construit fara plastic, in timp ce textul este imprimat cu cerneala de soia, in acelasi scop.

In pachet gasim telefonul, alimentatorul la priza, cablul USB, cheita cu care avem acces la tavita SIM-urilor, manualul utilizatorului, precum si o husa din silicon transparent, o aditie binevenita din punctul meu de vedere, indiferent de gama de pret.

Motorola edge30 Neo este un telefon subtire, de dimensiuni ceva mai reduse, varianta primita de noi la teste fiind aratoasa Very Peri, dezvoltata in urma parteneriatului exclusiv incheiat intre Motorola si Pantone. De asemenea, mai sunt disponibile si versiunile Black Onyx, Ice Palace si Aqua Foam.

Telefonul este construit din policarbonat si sticla, butoanele fiind dispuse pe laterala dreapta, in timp ce tavita SIM-urilor, conectorul USB-C, microfonul principal si difuzorul secundar sunt pozitionate pe latura inferioara.

Difuzorul principal este pozitionat in rama, deasupra camerei frontale, in timp ce microfonul secundar este dispus pe latura superioara. Cea mai interesanta latura este cu siguranta spatele, acesta avand o textura usor lucioasa, stralucitoare, complementata din plin de nuanta de violet utilizata pentru acest model.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: